Time : 08:37:51
Date : 09 September 2008
Sender Name: Desmyttere & Partners bvba

Eerste marketingcongres voor KMO's op 10 oktober 2008 te Antwerpen

Op 10 oktober 2008 wordt voor het eerst in België een marketingcongres gehouden dat zich specifiek richt tot de KMO. De bedoeling is op één dag de marketing- en communicatiekennis van KMO'ers een flinke stimulans te geven door praktische informatie te verschaffen die deze doelgroep aanspreekt.

De KMO-markt kent een eigen specificiteit en is zeer praktisch en no-nonsens georiënteerd. De meeste congressen, workshops en seminaries zijn voor deze doelgroep minder interessant omdat de presentaties niet aansluiten bij hun leefwereld. Het KMO-marketingcongres wil hieraan tegemoet komen met een programma dat onmiddellijk bruikbare kennis aanbiedt.

De 7 sprekers zijn gespecialiseerd in één facet van de marketingdienstverlening, maar vooral zelf KMO-ers of werken in een bedrijf dat zich richt tot KMO's. Ze spreken dus de taal van hun publiek. "Op dit congres willen we geen academische hoogdraverij, of onbetaalbare internationale voorbeelden. Het wordt een programma dat zich focust op rentabiliteit: in deze budgetgevoelige periode telt elke communicatiecent, en er wordt verwacht dat die flink opbrengt", zegt organisator Peter Desmyttere. "De bedoeling is deelnemers direct toepasbare informatie mee te geven. En voor een betaalbare prijs."

CONTACT
Peter Desmyttere, organisator
Ajuinlei 1, 9000 GENT, GSM 0473/85 24 94, Tel. +32 9 269 52 13 E-mail peter@desmyttere.com

URL: http://www.kmomarketingcongresbe

Link to Press Release - NL