Gemeente Nuenen


Zilveren erepenning voor gouden Rond de Linde



Dit jaar is een bijzonder jaar voor Rond de Linde vanwege het 50-jarig bestaan. Op donderdag 9 oktober 2008 tijdens de jubileumreceptie voor de adverteerders in Het Klooster (vanaf 20.00 uur) heeft loco-burgemeester drs. J.M. Ebberink rond 20.30 uur aan de jubilerende krant Rond de Linde de zilveren erepenning van de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten uitgereikt.

Iedere donderdag wordt hij weer gratis huis-aan-huis verspreid. Het advertentiemedium is uitgegroeid tot een volwaardige krant, met al vijftig jaar dezelfde naam: Rond de Linde. Een naam die past bij Nuenen, zoals Van Gogh en de Lindeboom. Rond de Linde is echt Nuenens. Het is een lezers- en advertentiekrant voor al het nieuws uit Nuenen en omstreken. Wekelijks is het redactieteam actief om al nieuws te verslaan. Wekelijks laat Drukkerij Messerschmidt de persen rollen. De oprichters hadden in 1958 nooit durven dromen van dit succes. En Rond de Linde gaat met de tijd mee. Iedere vrijdag staat de krant ook op internet: www.ronddelinde.nl.

Voor de jarenlange verdiensten van `Rond de Linde', drukt het gemeentebestuur van Nuenen uit naam van de Nuenense bevolking, zijn waardering en erkentelijkheid uit in

ZILVER