Stadsdeel Zeeburg

Cultuurdiner

10 oktober 2008
Het bestuur van Zeeburg dineerde samen met toonaangevende Zeeburgers uit de culturele wereld en het bedrijfsleven, voorafgaand aan het Nationale Cultuurbal. Het Cultuurbal werd op 9 oktober 2008 gehouden in Zeeburg.

Foto: Dennis Straat spreekt de gasten toe bij het diner op het Cultuurbal

Zeeburg heeft belangrijke mensen uit de Zeeburgse culturele en zakenwereld een diner aangeboden om het leggen van dwarsverbanden te stimuleren tussen cultuur, economie en de lokale overheid. Het werd een avond vol inspirerende contacten en mooie ontmoetingen. Zeeburg hecht veel waarde aan kunst en cultuur, en doet er veel aan om deze sector te ondersteunen en te stimuleren. Maar ook vindt Zeeburg brede netwerken tussen de wereld van kunst en cultuur, overheid en het bedrijfsleven van belang, om samenwerking te intensiveren.

Aansluitend aan het diner gingen de gasten naar het Nationale Cultuurbal, dat dit jaar voor het eerst in het Muziekgebouw aan 't IJ in Zeeburg werd gehouden. Ook Minister Plasterk maakte, samen met burgemeester Cohen, zijn opwachting op het bal. Tot in de late uurtjes werden visitekaartjes uitgewisseld en gingen de voetjes van de vloer.

Foto: groepsfoto Cultuurbal

Foto van links naar rechts: Hans Woelee (PFC2 Envelopment BV), Truke Fortuin (stadsdeel Zeeburg), Piet Boogert (Culturele Ambassade/Lloydhotel), Rona Mathlener (Souterrain Amsterdam/Perronhuisje Cruquiusweg), Fatima Elatik (stadsdeelwethouder Zeeburg), Onno van den Muysenberg (stadsdeel Zeeburg), Dennis Straat (stadsdeelwethouder Zeeburg), Judith Vossen (cultuurcommissie Zeeburg), Jeanne van Heeswijk (Het Blauwe Huis), Alex Rutten (Studio K), Ronald Keijzer (B-oost Festival), Jan Kroon (winkelstraatmanager Javastraat), Annemieke Pesch (Zeeburg TV), Nienke Vijlbrief (PAKT)