Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort/Veenendaal, oktober 2008

Installatiebedrijven Jimmink en Koetsier gaan samen

Het oer-Amersfoortse installatiebedrijf Jimmink b.v. en Koetsier Installatie Veenendaal B.V. gaan intensief samenwerken. Voortaan gaan de twee bedrijven samen de markt op met een totaalpakket aan diensten op het gebied van installatietechniek.

Elke geboren en getogen Amersfoorter kent Jimmink b.v.. Het bedrijf bestaat al sinds 1961 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste dienstverlenende bedrijf van Amersfoort. Jimmink installeert en onderhoudt onder andere verwarmings- en koelsystemen, sanitaire voorzieningen, persluchtsystemen, brandbeveiliging en riolering. Klanten van Jimmink zijn bijvoorbeeld bouwbedrijven en aannemers, maar vooral ook particulieren. Het Veenendaalse installatiebedrijf Koetsier (die ook vestigingen heeft in Barneveld en Wesepe) heeft zich met name gespecialiseerd in grotere nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Beide bedrijven hebben een naam hoog te houden als het gaat om vakkennis, deskundigheid en professionaliteit.

'Onze activiteiten sluiten perfect op elkaar aan', meent Jeroen van Dijk, directeur van de nieuwe combinatie Jimmink/Koetsier. 'Door de samenwerking zijn wij in staat zowel de particuliere als de zakelijke markt goed te bedienen. Wij brengen in Veenendaal onze expertise op de particuliere markt, met Koetsier kunnen we in de regio Amersfoort ons nu ook de grotere bouwprojecten richten. Samen kunnen we de wereld aan. Het is nu een kwestie van het in elkaar rijgen van onze organisaties. De ambitie is er, de deskundigheid en ervaring ook.' Bij Jimmink zijn 26 mensen werkzaam, bij Koetsier Veenendaal 12.

Ondanks de sterke samenwerking binnen de organisatie, zullen Jimmink b.v. en Koetsier Installatie Veenendaal B.V. in de markt onder hun eigen naam blijven opereren. Jeroen van Dijk wordt algemeen directeur van de nieuwe combinatie.

Noot voor de redactie (