Bruynzeel keukens heropent locaties Rotterdam Alexandrium en Nijmegen

02/10/2008 10:00

Bruynzeel Keukens

BERGEN OP ZOOM, 2 oktober 2008 - Bruynzeel Keukens heropent op zaterdag 11 oktober haar winkels in Rotterdam Alexandrium III en Nijmegen.

De opening wordt gevierd met een feestelijke openingscampagne. Gedurende een periode van 6 weken wordt er iedere 2 weken onder de keukenkopers een gratis keuken weggegeven. De klant met het slimste en origineelste recept maakt kans om de net aangeschafte keuken terug te winnen.

Bruynzeel richt zich als grootste en oudste keukenproducent in de Benelux in deze nieuwe winkel voornamelijk op 'de slimme keuken': Slim in kwaliteit, prijs en bergonomie.

Bergonomie, met de b van Bruynzeel is een uniek concept dat slim opbergen en een indeling in logische gebruikszones koppelt aan een doordachte ergonomie, waardoor de loopafstand en tijd in de keuken met 25% wordt teruggebracht en de opbergruimte maar liefst 55% beter wordt benut.

Als gerenommeerd keukenbedrijf met meer dan 110 jaar ervaring is Bruynzeel Keukens inmiddels een autoriteit in de keukenwereld en weet als geen ander dit concept op de markt te zetten.