Gemeente Leidschendam-Voorburg


Zaterdag 11 oktober opening uitbreiding sportpark Westvliet

7 oktober 2008 - Op 11 oktober opent een gloednieuwe sportaccommodatie zijn deuren: de uitbreiding van sportpark Westvliet tussen de Westvlietweg en de Groene Zoom.

De uitbreiding van sportpark Westvliet is gerealiseerd in opdracht van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Atletiekvereniging Sparta en de Voorburg Cricket Club delen het clubhuis en krijgen de beschikking over een atletiekbaan en een cricketveld. De gemeente Leidschendam-Voorburg streeft naar multi-functioneel gebruik van sportparken. Het gedeelde clubhuis op Sportpark Westvliet is hier een mooi voorbeeld van!

Wethouder Gregor Rensen zorgt zaterdag om 14.30 uur samen met de besturen van Atletiekvereniging Sparta en de Voorburg Cricket Club voor een sportieve opening. Aansluitend zijn er demonstraties en is er een receptie voor (oud-)leden, omwonenden, sponsors, collega sportclubs etc.

Op zondag 12 oktober organiseert Sparta vanaf 13.00 uur wedstrijden voor de leden op diverse atletiek onderdelen. Iedereen is uiteraard van harte welkom om te komen kijken naar de sportieve prestaties van de atleten op de nieuwe baan!

Nieuwe accommodaties op sportpark Westliet