Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Leeuwarden, 8 oktober 2008

Fryslâns Next Topmodel
Ben jij Fryslân's Next Topmodel?

Froeks.TV gaat de komende maanden op zoek naar de nieuwe Doutzen Kroes in Fryslân's Next Topmodel. Hiervoor is de Froeks-crew de komende weken te vinden in het Friese uitgaansleven en zal er op 6 december een spetterende finale plaatsvinden in The Dance Factory in Berlikum. De winnaar wordt het nieuwe gezicht van Froeks.TV en wint een professionele fotoshoot.

Froeks.TV op zoek naar talent!
De crew van Froeks.TV is de komende weken voor selectierondes op de volgende plaatsen te vinden:
. 11 oktober Quatrebras Noordbergum

. 18 oktober The Dockside in Lemmer

. 1 november The Dance Factory in Berlikum

Finale:

. 6 december The Dance Factory Berlikum

Tijdens de selectierondes wordt op locatie een kleine studio ingericht waar de kandidaten door ons team worden gefilmd en geïnterviewd. De portretten en filmpjes zijn de dinsdag daarop te zien op www.froeks.tv

De kandidaten wiens filmpje het meest bekeken wordt, en de speciale talenten die de professionele jury uitkiest, gaan door naar de spetterende finale in TDF Berlikum. Zowel het publiek als een specialistische jury bepaalt uiteindelijk wie met de hoofdprijs naar huis gaat!

Froeks.TV
Froeks.TV is dé digitale jongerenzender van Friesland waar iedereen eigen filmpjes kan plaatsen, een eigen tv-kanaal kan beginnen en waar jongeren filmpjes kunnen bediscussiëren. Froeks.TV wordt gemaakt door de jongeren zelf en staat daarom midden in de hedendaagse Friese jongerencultuur. Froeks.TV laat zien wat jongeren bezighoudt en wat ze in beweging brengt.

U bent van harte welkom onze Top Model evenementen bij te wonen. Wilt u als omroep, fotograaf of schrijvende pers bij een van deze avonden aanwezig zijn, laat het ons weten!