Maud versterkt Nederland Positief


Huldiging ambassadrice tijdens première Roodkapje De Musical

AMSTERDAM, 20081008 -- Op zaterdag 11 oktober gaat Roodkapje De Musical in Arnhem in première. Zangeres en actrice Maud Mulder speelt in deze familiemusical de hoofdrol en zal op deze dag officieel worden ingelijfd als nieuwe ambassadrice van de stichting Nederland Positief.

Nederland Positief wil met Maud, in haar rol als Roodkapje, ook kinderen via basisscholen op een eigentijdse en educatieve wijze bereiken om zich ook in te zetten voor een positiever Nederland.

Wat is voor Maud positief aan Nederland? "De vrijheid die je hebt in Nederland. Daarnaast zijn Nederlanders over het algemeen vooruitstrevend en worden er kansen geboden voor nieuwe ideeën en denkbeelden."

Hoe denkt de zangeres Nederland positiever te maken? "Door zelf positief in het leven te staan en met veel enthousiasme de dingen te doen waar je goed in bent. Als velen hier een voorbeeld aan nemen zal Nederland op deze wijze nog positiever worden gemaakt."

Roodkapje staat alom bekend als zorgzaam. Zie je haar ook als de meest positieve persoon uit alle sprookjes die er bestaan? "Jazeker! In de meeste sprookjes draait het om prinsesjes. Roodkapje is een gewoon meisje, met een heel gewoon leventje en gewone wensen. Ze is als meest positieve sprookjesfiguur behulpzaam en vriendelijk tegen iedereen, maar gaat wel haar eigen dromen achterna, dat vind ik een fantastisch voorbeeld."

Nederland Positief heeft zich ten doel gesteld om zich met behulp van bekende Nederlanders in te zetten voor een positieve en betere samenleving. De stichting organiseert jaarlijks de verkiezingen mooiste lach van Nederland en meest positieve Nederlander. Ook reikt de stichting verschillende onderscheidingen uit als de Majoor Bosshardt Prijs, de Glamour Awards en de Dutch Model Awards.





Ingezonden persbericht