Herbalife wil vitaalste bedrijf van Nederland worden


Met 200 collega´s rennend door de Utrechtse straten

UTRECHT, 20081006 -- Op de vrije zaterdagochtend met een grote groep collega's hardlopen door Utrecht. Herbalife-ondernemers Rishiprakash Madari en Shaira Kasi uit Den Haag en Lelystad doen er alles aan om van hun organisatie het vitaalste bedrijf van Nederland te maken. Op zaterdag 11 oktober staat bij het hoofdkantoor van Herbalife de eerste van in totaal negen hardloopsessies gepland, waarvoor zich al zo'n 200 fanatiekelingen uit alle hoeken van het land hebben aangemeld. Het uiteindelijke doel is dat volgend jaar april zo veel mogelijk collega's aan een van de afstanden van de marathon van Utrecht meedoen.

Herbalife weet als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen zich gezond en fit voelen. Met een uitgebreid assortiment aan voedingsproducten helpt Herbalife mensen over de hele wereld bij het naleven van een uitgebalanceerd voedingsplan. Omdat gezonde mensen aan de basis staan van een gezond bedrijf, biedt Herbalife haar distributeurs de gelegenheid om samen met collega's onder deskundige begeleiding aan hun conditie te werken.

Fitte mensen zijn minder vaak ziek
`Wij willen dat onze distributeurs zich energiek kunnen voelen', aldus Bea Bos, de grondlegger van Herbalife in Nederland en zelf ook deelneemster aan de loopochtenden. `Fitte mensen hebben meer plezier in hun werk en zijn minder vaak ziek. Wij willen het vitaalste bedrijf van Nederland worden. Daarnaast is het gezamenlijk hardlopen goed voor de onderlinge sfeer binnen ons bedrijf. Samen je grenzen verleggen en je doelen bereiken zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. We zijn er trots op dat ook mensen uit Limburg, Groningen en Friesland zich hebben aangemeld om op hun vrije zaterdagochtend helemaal naar Utrecht te komen.'

Trainen voor marathon van Utrecht
Het idee voor de hardloopochtenden ontstond een aantal jaar geleden. Enkele Herbalife-distributeurs liepen met elkaar de marathon van Rotterdam en riepen de collega's op om ook mee te doen. Dat heeft geresulteerd in het organiseren van de trainingsochtenden die gemiddeld twee keer per maand in Utrecht plaatsvinden. Ook zal de groep deelnemen aan twee wedstrijdlopen in Schoorl en Utrecht, voordat de marathon van Utrecht op het programma staat.

Start to Run
Herbalife werkt voor de loopsessies samen met Start to Run, een door de nationale atletiekunie ondersteunde organisatie die professionele begeleiding biedt. Zo is er op de zaterdagochtenden per twintig hardlopers één trainer aanwezig en zorgt een fysiotherapeut voor de lichamelijke verzorging. Voorafgaand aan de eerste sessie geven de trainers advies over onderwerpen als techniek, schoeisel en blessurepreventie.

De eerste trainingsloop begint op zaterdag 11 oktober om 10.00 uur bij het Nederlandse hoofdkantoor van Herbalife, Zonnebaan 1 in Utrecht.

http://www.herbalhealthmastery.info





ingezonden persbericht