Gemeente Nuth


Burgemeester Vos opent bijzondere kunstexpositie

Zondag 12 oktober 2008 opent burgemeester Hubert Vos een âbuitengewoon diverse kunstexpositieâ binnen en buiten de oude Boerderij âIn het Hofkeâ in Grijzegrubben, Nuth. De expositie wordt georganiseerd door Stichting de Sokkel, een initiatief van enkele Limburgse Kunstenaars, Willem Fermont, Willemijn Heijboer en Guido Ancion. Ze proberen telkens opnieuw verrassende en contrasterende kunstenaars bij elkaar te brengen en hun werken binnen en buiten te exposeren. Recentelijk organiseerden ze exposities in de tuin voor Natuur en Cultuur in Hasselt (België), en in de Botanische Tuin in Kerkrade.

Â

In het project Octomber, komen in de maand October 8 kunstenaars uit Limburg en Brabant samen rond het huis van de Limburgse kunstenaar Willem Fermont. Ze willen het publiek vermaken, opzadelen met vragen, ermee praten. Octomber, de klank van een spel, de kleur van omgespitte aarde, de geur van vallende bladeren, de raadsels van het najaar.

Â

Exposerende kunstenaars:

Guido Ancion, Bingelrade; Kees van Cappellen, Nuenen; Inge Claessen, Tilburg; Willem Fermont, Nuth; Willemijn Heijboer, Heerlen; Joyce Oyen, Bingelrade; Rosa Verloop, Wijk en Aalburg.

Â

Programma:

12 oktober 14.00. Opening door de nieuwe burgemeester van Nuth, Mr. H. Vos.

Muzikale omlijsting: Saxofoonkwartet met Clement de Haas met Jos, Ernst en Frank, voor de gelegenheid onder de naam half Acht.

Â

Plaats:

Grijzegrubben 94 6361 GN Nuth

Inlichtingen 045-5244754

info@willemfermont.nl

Â

Openingstijden:

Zondag 12 Oktober 14.00-17.00 uur

Zaterdag 18 oktober 11.00- 17.00 uur

Zondag 19, 26 oktober 1100-17.00 uur

Groepen door de week op afspraak

Â
Â