Gemeente Eersel


Tijdelijke verkeersmaatregelen Eersel-Postelrally

In verband met de Eersel-Postelrally zijn op zondag 12 oktober 2008 de Markt, vanaf het Hint tot aan de Postakkers, de Duizelseweg en het kruispunt Markt-Hint-Nieuwstraat tussen 9.30 uur en 19.00 uur voor alle voertuigen afgesloten. Op de Markt is die dag ook een streekproductenmarkt.

De deelnemers aan de rally komen tussen 9.00 en 10.30 uur naar de Markt via de Nieuwstraat. Daarom is tussen 9.00 en 10.30 uur deze straat afgesloten. Vervolgens vindt tussen 10.00 en 12.00 uur het défilé plaats volgens de volgende route: Markt, Oude Postelseweg, Voortseweg, Pankenstraat, Hoolstraat, Dijk, Gebr. Hoeksstraat, Schoolstraat, Postakkers en weer naar de Markt. Na het defilé vertrekken de rijtuigen via de Duizelseweg en de Dalemsedijk richting Postel. De zadelpaarden gaan via de Nieuwstraat, Paulus Gielmansstraat, Hint naar de Duizelseweg. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur komen alle deelnemers weer op de Markt in Eersel terug via de Voortseweg.

In verband met het parkeren van de deelnemers is de Kuilenhurk en het gedeelte van de Nieuwstraat, gelegen tussen de Mgr. de Haasstraat en de Kuilenhurk, die dag afgesloten.

Verder is die dag een parkeerverbod ingesteld voor de Postelseweg (ged.), de Dalemsedijk (ged.) en voor het parkeergedeelte gelegen voor de panden Hint 2 tot en met 10.

Tussen 15.00 en 17.00 uur is in verband met de rally de Spijkertsedijk gesloten voor alle motorvoertuigen.