KNWV

Nieuwsbericht Topzeilen

29-8-2008

Inschrijven Jeugdtoptraining Balk

Tijdens de herfstvakantie van 2008 zal er door het Hoofdsteunpunt Noord en het Watersportverbond weer een Jeugdtoptraining worden georganiseerd op het Slotermeer te Balk (Friesland). Ook dit jaar zullen de trainingen verspreidt worden over 2 weken n.l.:


* Zondagavond 12 t/m vrijdagmiddag 17 oktober (vakantie regio Midden/ Zuid)

* Zondagavond 19 t/m vrijdagmiddag 24 oktober (vakantie regio Noord)

Het doel van deze trainingsweken is de beste jeugdzeilers met elkaar te laten trainen onder leiding van toptrainers en topzeilers. Daarom zullen coaches en (ex)-zeilers van de afdeling Topzeilen tijdens deze weken aanwezig zijn om de trainers van de diverse groepen te
ondersteunen.

Leeftijdsgrens
Om deel te kunnen nemen geldt als toelatingseis dat je volgend jaar nog mee zou kunnen doen aan het ISAF Jeugd WK, dat wil zeggen dat je in 2009 nog geen 19 jaar mag worden. Zeil(st)ers van 12 jaar of jonger zijn ook van harte welkom, mits er vanuit de klassenorganisatie extra 24-uurs begeleiding wordt georganiseerd.

Deelname
Wil jij deelnemen aan deze Jeugdtoptraining? Kijk dan in het document "Jeugdtoptraining 2008" of je voldoet aan de selectiecriteria voor jouw klasse. Bij de Optimist en Splash kun je via het Hoofdsteunpunt nagaan of je met de regio-A groep aan Balk kunt deelnemen.

Kosten
De kosten voor deelname zijn 200,- per persoon. Inclusief
verblijfskosten, alle maaltijden en toptrainingen.

Inschrijven
Voor 22 september via het inschrijfformulier, gepubliceerd in de activiteitenkalender van de afdeling Topzeilen/ Talentontwikkeling op deze site.

Internetadres: www.p2012.nl
E-mailadres:koen.verhart@watersportverbond.nl