Ingezonden persbericht


3 oktober 2008

Persbericht

Finale talentenjacht
Talent voor de Koning

Op zondag 12 oktober zijn alle winnaars van de Talentenjacht Talent voor de Koning uitgenodigd op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld voor de finale. De hele zomer hebben bijeenkomsten op het vakantiepark plaatsgevonden waar christelijk talent is ontdekt en winnaars mochten optreden tijdens de zondagse dienst waar honderden mensen bij aanwezig waren.

De uiteindelijke winnaar van Talent voor de Koning wordt voor 1/3 bepaald door het publiek, 1/3 door de jury en voor 1/3 door de uitslag van de stemming op het internet. Mensen kunnen tot 12 oktober via www.betteld.nl hun stem op hun favoriet uitbrengen. Mochten ze een optreden hebben gemist, dan kunnen ze de optredens via een filmpje van YouTube alsnog bekijken.

,,Ik had nooit verwacht dat er zo veel talent op ons park rondliep, vertelt directeur van De Betteld en jurylid van Talent voor de Koning Gerhard Hobelman. Samen met jurylid Hanne de Vries en Celeste Nova, beide ervaren muzikanten, selecteerde hij de winnaars van de gezinsdiensten. Hobelman die met het idee kwam wilde graag een tegenhanger van seculiere talentenjachten organiseren. ,,Christenen willen graag hun talent gebruiken voor hun Koning, namelijk God.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op zondag 12 oktober om 19.00 uur de finale van Talent voor de Koning gratis te bezoeken. De Betteld is gelegen aan Aaltensweg 11 te Zelhem, vlakbij Doetinchem. Mensen kunnen ook hun stem op hun favoriete artiest uitbrengen via de internetsite www.betteld.nl.

Einde persbericht