Ingezonden persbericht


Fotocredits: Ilja Meefout.

PERSBERICHT

Hilversum, 10 oktober 2008

RAPPER SALAH EDIN NA MAANDENLANGE MEDIASTILTE AAN TAFEL BIJ ZARAYDA EN ROTJOCH IN STATE TV

Men kent hem als Nederlands grootste nachtmerrie, maar hij is een interviewers grootste droom. Aan het woord is Zarayda, presentatrice van State TV. Dit weekend heeft ze de controversiële rapper Salah Edin in de uitzending. Zarayda: Ik verwacht geshockeerd en geïnspireerd te raken. Na een stilte van 6 maanden, is Salah eindelijk terug op tv. STATE TV is op zondag 12 oktober van 00.05 tot 00.35 uur te zien bij BNN op 3.

Salah Edin is een wereldberoemde rapper van Marokkaanse afkomst. Samen met zijn manager Cilvaringz (bekend van de Wu-Tang Clan) trad hij op in 86 landen over de hele wereld. Hij staat bekend om zijn stevige uitspraken en de SGP stelde zelfs kamervragen over zijn videoclip bij het nummer Het Land Van . Zarayda en haar co-host Rotjoch praten in de studio met hem over zijn leven en carrière.

Verder in deze aflevering van State TV krijgen Zarayda en Rotjoch bezoek van DJ Chuckie en praat onze verslaggever in de VS met John Legend. Rapper Tim Beumers geeft je alle ins en outs over de ultieme mondbling, oftewel Grillz. Rapper Risskant is deze week het talent van Nederlandse bodem en Rotjoch heeft de tijd van zijn leven bij Beatloverz in de Maassillo in Rotterdam.

Voor meer informatie en beeld: BNN Communicatie,
Mark Kokos, tel: 035-6268320, mark.kokos@bnn.nl.