Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Herfstvakantietip:

Hemelrijk trakteert weer op circus!

Geachte redactie,
Het leukste kindercircus van de Benelux zet ook dit jaar weer haar tenten op bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. In de Herfstvakantie regio Zuid trakteert Hemelrijk al haar bezoekers van zondag 12 t/m vrijdag 17 oktober, maar liefst
4 x per dag op een voorstelling van Circus Bavaria!

Het mag inmiddels met recht een traditie genoemd worden, want het wordt alweer de negende keer dat het circus in de Herfstvakantie bij Hemelrijk te vinden zal zijn. En evenals in voorgaande jaren, is de voorstelling ook nu weer inbegrepen bij het abonnement en de all-in entreeprijs van het park. Traditie of niet, de combinatie van een dagje spelen in het recreatiepark met een voorstelling in de vrolijke rode circustent, blijft een publiekstrekker van jewelste. Steeds meer bezoekers uit het hele land, weten het Brabantse park in de Herfstvakantie te vinden.

CIRCUS BAVARIA
Het Belgische circus brengt niet alleen traditioneel circusvermaak met clowns, jongleurs en acrobaten, maar ook aandoenlijke dierenacts met slimme kamelen, eigenwijze paarden en andere vreemde vogels. Bij binnenkomst in het park ontvangen alle bezoekers een gratis ticket voor de eerstvolgende beschikbare show. Er worden vier voorstellingen per dag gegeven (11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur), een voorstelling duurt ongeveer een uur. Maar er is nog meer te beleven bij Hemelrijk in de Herfstvakantie: op maandag t/m vrijdag zijn er ook nog iedere middag spannende voorstellingen in het knusse Poppentheater van het park. Kortom, spelen, circus én poppentheater... dat belooft een gezelligge dag!

RESERVEREN
Toegang tot het circus en het Poppentheater is bij de entreeprijs van het park inbegrepen, maar wees er op tijd bij want vol = vol. Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren is het vanaf nu ook mogelijk om kaartjes voor het circus tot daags voor de voorstelling tegen een kleine vergoeding (¤ 2,50 per stuk) op te halen bij de Receptie van Hemelrijk. Dit heeft als belangrijk voordeel dat u zelf de door u gewenste dag en het tijdstip van de voorstelling bepaalt en altijd verzekerd bent van een plaats. Wanneer u niet reserveert, betaalt u alleen de toegangsprijs voor het park en niets extra voor het circus. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u in dat geval aan om tijdig aanwezig te zijn in het park.

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, bungee-trampolines en de bootjesglijbaan Splash. Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs in oktober (Trekvogeltarief) bedraagt ¤ 8,50 per persoon. Voor abonnnementhouders en kinderen tot
3 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie kunt u de infolijn: (0413) 272987 of www.billybird.nl raadplegen.



Ingezonden persbericht