Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 29 augustus 2008

THE GODFATHER OF SOUTHERN RAP: SCARFACE GEEFT EENMALIG OPTREDEN IN MELKWEG

Op 12 oktober geeft de uit Houston afkomstige rapper Scarface een concert in de Amsterdamse Melkweg. Scarface, die eind jaren 80 bekend is geworden door zijn bijdrage in de rapgroep The Geto Boys, brengt binnenkort zijn tiende soloalbum uit, dat de titel 'Emeritus' meekrijgt. De als Brad Jordan geboren rapper zal tijdens zijn show in de Melkweg zowel nieuw als oud werk laten horen. De kaartverkoop voor dit optreden, het enige in Nederland, start aanstaande woensdag, september.

Houston veteraan Scarface heeft door de jaren bewezen dat zijn houdbaarheidsdatum veel langer is dan die van menig rapper. Scarface heeft een boodschap en is gezegend met een diep, meeslepend stemgeluid. Het in 2002 uitgebrachten album 'The Fix' wordt gezien als een meesterwerk van de Dirty South hiphopstroming. Scarface heeft in zijn carriere samengewerkt met artiesten als: Jay-Z, 2Pac, Nas, Too Short, Bun B, Anthony Hamilton en vele andere. We kunnen met recht zeggen dat op 12 oktober The Godfather of Southern Rap in de Melkweg staat.

SCARFACE
zondag 12 oktober, Melkweg The Max, aanvang 21:00 uur, E 22,00 (ex. lidm. en servicekosten) kaartverkoop start woensdag 3 september via Ticket Service Nederland (www.ticketservice.nl) en Melkweg.