Ingezonden persbericht


Uitnodiging

Finale Plus Personality op zondag 12 oktober

Sylvana Simons presenteert derde verkiezing Plus Personality

Plus Magazine en Max Models organiseren dit jaar voor de derde keer de uitreiking van de Plus Personality Awards: een evenement waarbij 50-plussers strijden voor een carrière als fotomodel. De winnaars krijgen een modereportage in Plus Magazine en een professionele fotoshoot voor een portfolio door Max Models. Op 12 oktober vindt de finale van de verkiezing plaats in Hotel Huis ter Duin. De vier mannelijke en acht vrouwelijke finalisten laten zich dan op de catwalk van hun beste kant zien om de titel 'Plus Personality 2008' in de wacht te slepen.

De 12 finalisten presenteren zich in diverse stijlvolle outfits van Modehuis Blijdesteijn aan publiek en pers. De professionele jury bestaat dit jaar uit: Dirk Oeyen (uitgever SPN), Erwin 't Hart (Max Models), Lucie Jellema (lifestyle redacteur van Plus Magazine) en Judith Bosch (voormalig televisiepresentatrice). Zij bepalen aan het eind van de dag welke man en vrouw zich Plus Personality 2008 mogen noemen. Alle finalisten worden ingeschreven bij het gerenommeerde modellen-bureau Max Models. Max Models verzorgt een professionele fotoshoot zodat zij over een mooi portfolio beschikken. De winnaar en winnares kunnen direct starten met hun nieuwe carrière. Dat begint al met een modereportage voor Plus Magazine, die in januari 2009 in het blad komt te staan. Daarnaast ontvangen de winnaar en winnares een speciaal arrangement in Grand Hotel Huis ter Duin voor 2 personen.

Sylvana Simons verzorgt ook dit jaar de presentatie van dit bijzondere evenement. Sylvana over Plus Personality: "Vorig jaar zag ik tijdens de finale mensen boven de vijftig die allemaal op hun eigen manier fris in het leven stonden. Daarom was ik ook zo blij dat het bij Plus Personality om meer gaat dan alleen de buitenkant. Want de uitstraling is veel belangrijker, en die begint aan de binnenkant. Prima dat daar de nadruk op wordt gelegd."

Foto: 3 dames vooraan, van links naar rechts: Tine Fokker, 60 jaar, uit Putten, Monique Smith, 50 jaar, uit Malden, Helène Boonstra, 67 jaar, uit Dordrecht. Tweede rij van links naar rechts: Els van Asseldonk, 50 jaar, uit Eindhoven, Wilma van Eck, 51 jaar, uit Nieuwegein, José Michael, 54 jaar, uit Den Haag, Hilly van Dorenvanck, 52 jaar, uit Zoetermeer. Derde rij achterin, van links naar rechts: Andre Hensgens, 60 jaar, uit Heerlen, Tini Kroese, 60 jaar, uit Papendrecht, Peter van Graafeijland, 53 jaar, uit Amsterdam, Michiel van Alfen, 53 jaar, uit Amsterdam . Helaas staat de twaalfde kandidaat Jan Smit, 49 jaar, uit Rotterdam niet op de foto.

Het evenement is tevens toegankelijk voor publiek. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, te bestellen via www.pluspersonality.nl.

Wat : Plus Personality awards 2008
Wanneer : 12 oktober 2008
Hoe laat : 12.30 uur
Waar : Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee

Kijk voor de meest actuele informatie op www.pluspersonality.nl.

Plus Personality is een initiatief van Plus Magazine dat met een betaalde oplage van ruim 300.000 en een bereik van 1 miljoen vrouwen én mannen het best gelezen blad voor de 50 plusser is.