Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Man overleden bij botsing A15

Publicatiedatum: 12-10-2008 7:47:29

Andelst - Bij een ongeval zondagochtend 12 oktober is een man uit Andelst overleden. Omstreeks 06:30 uur reed de man met een vrouw de snelweg A15 op vanuit Andelst in de richting van Nijmegen. Vervolgens kwam er een tweede auto met daarin drie personen. De tweede auto reed door nog onbekende oorzaak achterop in op de auto met daarin de man en vrouw. Hierbij raakte de man in de eerste auto onwel en overleed later. De vrouw raakte bij het ongeval niet gewond. De drie inzittenden van de tweede auto raakten niet gewond. De auto's raakten bij het ongeval wel zwaar beschadigd.
De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Voor sporenonderzoek zijn de vluchtstrook en één rijbaan (A15 Tiel richting Nijmegen ter hoogte van Andelst) afgezet. De verwachting is dat de rijbanen omstreeks 09:00 uur weer vrijgegeven kunnen worden.

NB De personalia van de inzittenden zijn nog niet bekend. Zodra hier meer informatie over is, zal dit persbericht aangevuld worden.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
Piketvoorlichter Femke van Ottele
026 376 3050