Politie Gelderland-Midden

Vrouw aangehouden na steekpartij

Publicatiedatum: 12-10-2008 10:43:53

Heteren- Bij een steekpartij in Heteren in de nacht van zaterdag op zondag 12 oktober is een 49-jarige Arnhemmer gewond geraakt. De politie heeft een 49-jarige vrouw uit Heteren aangehouden als verdachte.
Omstreeks 01:15 uur zou de Arnhemmer, samen met twee vrienden uit Arnhem, langsgekomen zijn bij zijn ex-vriendin en haar 49-jarige moeder uit Heteren. Vervolgens ontstond er een woordenwisseling tussen de moeder en de man en zou er een worsteling zijn ontstaan tussen hen. De oorzaak van de onenigheid zou liggen in de relationele sfeer. De drie mannen zijn vervolgens weer vertrokken. Later bleek dat het slachtoffer gewond was en zijn de mannen naar de huiartsenpost gegaan. De Arnhemmer bleek steekwonden te hebben en is opgenomen in het ziekenhuis.
De politie heeft direct een onderzoek gestart naar de toedracht van de steekpartij. Er wordt onder meer gezocht naar sporen en gesproken met getuigen. De politie heeft de 49-jarige vrouw aangehouden als verdachte. Zij is overgebracht naar het politiebureau waar ze wordt verhoord.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
Piketvoorlichter Femke van Ottele
026 376 3050

---