Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Landgraaf, 12 oktober 2008

SnowWorld Landgraaf beste skihal volgens Volkskrant In opdracht van de "Volkskrant Skihallen test" bezochten twee journalisten afgelopen week vier indoor skibanen waarvan drie in Nederland en een in Duitsland. Naast een omschrijving van het bezoek gaven zij een beoordeling op de onderdelen; piste, sneeuwkwaliteit, service en warme chocomel. Dé belangrijkste onderdelen van een wintersportgebied. In het artikel van de Volkskrant dat verscheen op 11 oktober jl komt SnowWorld Landgraaf als beste uit de test. SnowWorld Landgraaf, 's werelds grootste indoor wintersport resort, kreeg met een acht het hoogste gemiddelde cijfer en kreeg het compliment dat zij de echte wintersport ambiance het dichtst benaderen. Afgelopen zomerseizoen had SnowWorld al een record aantal bezoekers. Niet enkel de consument uit Nederland, Duitsland en België bezochten het indoor wintersport resort maar ook professionele ski- en snowboardteams van over de hele wereld vonden de weg naar Landgraaf om te trainen voor hun World Cup of Europa Cup wedstrijden. Het winterseizoen en tevens het snowboard seizoen zijn officieel begonnen. De aftrap hiervan was afgelopen vrijdag tijdens de World Cup Parallel Slalom Snowboarden in Landgraaf.

De Nederlandse snowboardster Nicolien Sauerbreij werd op haar thuisbasis derde. Een geweldige prestatie aangezien zij een pijnlijke blessure had opgelopen tijdens de trainingen. SnowWorld Landgraaf is de enige locatie ter wereld waar deze officiële World Cup wedstrijden van de "Federation International du Ski" ook indoor plaatsvinden. Reactie van directeur/ eigenaar van SnowWorld:

"Wij waren erg verrast door de test maar uiteraard ook ontzettend trots op de geweldig goede uitslag. Wij doen er alles aan om onze gast optimaal te laten genieten van de echte wintersport sfeer die SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf te bieden heeft Sinds de opening van ons viersterren Sporthotel in april van dit jaar is het indoor wintersport dorp te Landgraaf nu helemaal compleet. Vele gasten hebben de weg naar een wintersportvakantie in eigen land al ontdekt en we krijgen geweldige reacties."

------------------------------------------------einde persbericht---------------------------------------------



Ingezonden persbericht