Politie Zeeland


---


O-1993-2008 Vrouw lastiggevallen in Zierikzee
Een 19-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland is zaterdag omstreeks 23.00 uur in de Scheldestraat in Zierikzee lastiggevallen door een onbekende man.
Zij fietste ter hoogte van de Mastgatstraat toen zij door de onbekende man, eveneens op de fiets, werd ingehaald. De man kneep haar en was verderop gestopt en stond haar op te wachten. De vrouw is omgedraaid en heeft een auto laten stoppen. Hierop is de onbekende via de Mierenweg weggefietst. De vrouw heeft aangifte gedaan.

O-1994-2008 Twee mannen aangehouden in Goes
Op het parkeerterrein van een supermarkt aan de Beukenhof in Goes werden zondag om 10.55 uur twee mannen aangehouden.
De twee, een 57-jarige man uit Den Haag en een 37-jarige man uit Rijswijk, hadden een bij de supermarkt behorende container opengebroken en hier goederen uitgehaald. Het betrof voedsel wat over de datum was. De spullen zijn in beslag genomen en vernietigd. De twee mannen hebben een verklaring afgelegd en zijn daarna weer in vrijheid gesteld.

W-1995-2008 Fietsbanden in brand, Middelburg
Zaterdag omstreeks 22.30 uur kreeg de politie melding van brandende fietsen in een portiek in de Driewegenhof in Middelburg.
Toen de politie ter plaatse kwam, lagen er twee fietsen op de openbare weg, waarvan de banden in brand stonden. Door omstanders waren de fietsen uit het portiek gehaald en de brandweer heeft de brand geblust. Het portiek liep brandschade op.


W-1996-2008 Man gewond bij steekpartij in Vlissingen
Politie Zeeland doet momenteel onderzoek naar een steekpartij die plaatsvond zondag omstreeks 04.45 uur in de Bonedijkestraat in Vlissingen.
Een 27-jarige man uit Oost-Souburg kreeg daar onenigheid met een 26-jarige Vlissinger. Tussen hen brak een vechtpartij uit, waarbij de 27-jarige man meerdere keren met een mes gestoken werd en zwaar gewond raakte. De gewonde man zag kans om met zijn auto zelf het ziekenhuis te bereiken, waar hij direct met spoed werd geopereerd. Zijn toestand is nog steeds zeer ernstig. De andere, 26-jarige, man is aangehouden en in verzekering gesteld. De oorzaak ligt in de relationele sfeer. De politie heeft inmiddels diverse getuigen gehoord en het onderzoek is nog in volle gang.

Z-1997-2008 'Stropierock' Zaamslag goed verlopen
'Stropierock' wat in de nacht van zaterdag op zondag in Zaamslag werd georganiseerd, is goed verlopen. Door de organisatie was er alles aan gedaan om dit evenement goed en rustig te laten verlopen. Er was veel belangstelling van de Zaamslagse jeugd.
Er werden door de politie enkele bekeuringen uitgeschreven voor o.a. slechte verlichting, niet dragen autogordel en het nemen van de vluchtheuvel langs de verkeerde zijde.





Politie Zeeland