Nieuwe gratis knipseldienst levert nieuws op maat uit 4000 bronnen


HAARLEM, 20081012 -- Vanaf vandaag kan iedereen op Feeder Focus een persoonlijke, gratis knipselkrant aanmaken. Na registratie wordt in drie stappen een zoekprofiel aangemaakt. Daarbij kiest de gebruiker zelf de bronnen waarin op specifieke zoektermen doorlopend wordt gezocht. Het resultaat is op een persoonlijke portal te bekijken en/of per e-mail te ontvangen.

Feeder Focus biedt dezelfde functionaliteit als bestaande, niet gratis knipseldiensten. Daarnaast biedt Feeder Focus standaard een aantal gratis features die bij concurrenten niet of tegen betaling beschikbaar is. Zo kunnen eigen bronnen worden toegevoegd en gevolgd, is er een archief van zoekresultaten beschikbaar en kunnen naast websites ook RSS-feeds als bron worden toegevoegd.

Feeder Focus zoekt in oorspronkelijke bronnen in plaats van zoekmachineresultaten of metacrawlers. Op deze manier zijn de zoekresultaten altijd actueel: als een bron relevante informatie publiceert weet Feeder Focus het uiterlijk een uur later. De bronnen die Feeder Focus doorzoekt zijn hoofdzakelijk Nederlands.

Feeder Focus is een dienst van Feeder Media BV. Feeder Media is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in RSS-search en distributie. Andere diensten zijn microblogplatform babl.nl (eigen beheer) en customized microblogs voor klanten als Reed Business en Kluwer.

feederfocus.nl
http://www.feedermedia.nl





ingezonden persbericht