Ingezonden persbericht

Persinformatie
12 oktober 2008

Winnaars Plus Personality Award 2008 bekend

50-plussers starten modellencarrière
Na een spannende finale in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk zijn vanmiddag de winnaars bekend geworden van de Plus Personality Awards 2008, georganiseerd door Plus Magazine. De winnaars van dé modellenwedstrijd voor 50 plussers zijn de 50 jarige Monique Smith uit Malden en de 60 jarige André Hensgens uit Heerlen.

Dit jaar werd het de jury wederom niet gemakkelijk gemaakt. Met name de keuze voor de vrouwelijke Plus Personality 2008 zorgde voor een pittige discussie. Volgens de voorzitter van de jury, Judith Bosch, heeft Monique gewonnen "omdat zij zich vanaf het begin swingend over het podium bewoog. Ze straalde en had er duidelijk zo ontzettend veel zin in." Monique is ontzettend blij dat zij zich Plus Personality 2008 mag noemen. Na een emotioneel moment, omdat haar moeder deze mooie overwinning helaas niet meer mocht meemaken, nam zij trots haar prijs in ontvangst.

Bij de mannen is de keuze gevallen op de man bij wie het totaal beeld helemaal klopt. De man die niet alleen een mooie kop heeft, maar enthousiast is en met volle teugen van het leven geniet. André is erg blij met de titel en nam onder luid applaus van een grote schare fans zijn prijs in ontvangst.

Eervolle vermelding
Er gebeurde dit jaar iets bijzonders. Naast het benoemen van de twee Plus Personalities, werd er een eervolle vermelding gegeven aan de 67 jarige Helène Boonstra. Volgens de jury is Helène een vrouw met stijl, die prachtig loopt en toch een wat guitige uitstraling heeft.

Dit jaar werd Plus Personality voor de derde keer georganiseerd en was wederom een enorm succes. De twee winnaars van 2007, Marleen Visser Spruijt (50 jaar), uit Hardinxveld en Frank Bordui (55 jaar), uit 's Heer Hendrikskinderen, zijn inmiddels bekende gezichten bij modellenbureau Max Models. Alle deelnemers aan Plus Personality 2008 worden ingeschreven bij Max Models. De winnaar en winnares krijgen een professionele fotoshoot voor het portfolio en mogen een weekend genieten in Grand Hotel Huis ter Duin.
Plus Magazine is met een betaalde oplage van ruim 310.000 en een bereik van 1,4 miljoen vrouwen én mannen zonder meer het best gelezen blad voor de 50-plusser. Plus Magazine wil vooral informeren en doet dat met autonomie, objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. De mix van onderwerpen, de aanpak van die onderwerpen en de tone of voice maken Plus Magazine uniek. Plus Magazine behandelt de onderwerpen vanuit het perspectief van de 50-plusser. Kijk voor meer informatie op www.plusmagazine.nl.

Noot voor redacties

Perscontact (