Politie Zeeland


---


Z-1998-2008 Brand in woning Sluis
Zondag omstreeks 15.00 uur brak brand uit in een woning in de Ridderstraat in Sluis.
In de woning waren op dat moment twee Poolse mannen van 30 en 24 jaar aanwezig. Ze konden tijdig via een raam op de eerste verdieping en een plat dak ontsnappen naar een naastliggende tuin. Beiden werden i.v.m. ingeademde rook naar de huisartsenpost in Oostburg gebracht. Na een medische controle konden beiden de HAP weer verlaten. Door de politie werden de kruisingen Hoogstraat / Lange Wolstraat en Nieuwstraat / Ridderstraat voor het verkeer afgezet. Door de brandweer werd de brand geblust.

O-1999-2008 Brand in gestolen auto, Goes
Zondag omstreeks 18.00 uur brak brand uit in een personenauto die geparkeerd stond op de Lijnbaan in Goes.
De auto bleek tussen 6 oktober en vandaag gestolen te zijn van een parkeerterrein bij een supermarkt in de omgeving van het spoor in Goes. De politie bluste met een brandblusser de brand, de brandweer heeft het vuur nageblust. Of er sprake is van brandstichting is niet duidelijk.

O-2000-2008 Aanrijding in Kortgene
Op de Oudedijk in Kortgene vond zondag omstreeks 15.00 uur een aanrijding plaats.
Een 59-jarige automobilist uit Utrecht reed over de Oudedijk, komende uit de richting van Kortgene. Hij hield niet voldoende rechts, waardoor er een aanrijding ontstond met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 19-jarige vrouw uit de gemeente Goes. Beide auto's zijn bij de aanrijding geheel vernield.





Politie Zeeland