Gemeente Echt-Susteren


Bruikbare input tijdens eerste luistersessies

De gemeente Echt-Susteren organiseert in elke kern een luistersessie over de visie 2020. Uit iedere kern is daarvoor een groep inwoners speciaal uitgenodigd. De eerste sessies hebben inmiddels plaatsgevonden. De informatie die de mensen doorgeven wordt meegenomen bij de verdere ontwikkeling van de visie 2020.

Op de website van de gemeente (www.echt-susteren.nl) is meer informatie te vinden over de luistersessies. De button staat rechts bovenaan de pagina. Van elke luistersessie wordt een samenvatting gepubliceerd.

Op de startpagina staat elke week een andere stelling. Door antwoord te geven op de vraag, krijgt de gemeente een beeld hoe de bezoekers van de website over de toekomst van de gemeente denkt.

Beslissing gemeenteraad

De gemeenteraad heeft vorige week donderdag gesproken over de visie 2020. Zij wil dat elke inwoner iets moet kunnen zeggen over de toekomst van hun gemeente. Toegezegd is dat de stuurgroep op korte termijn bekijkt hoe de luistersessies voor groter publiek openbaar toegankelijk kunnen worden gemaakt. Bovendien is afgesproken dat zodra de conceptvisie gereed is, voor de inwoners enkele grote openbare bijeenkomsten worden georganiseerd. Meer informatie over wanneer en hoe, volgt zo spoedig mogelijk.

Vragen
Heeft u vragen over de visie 2020? Kijk dan op de website of neem contact op met Annemieke Tinkhof of Bert Wassenberg (telefoon: 0475 478 478). U kunt ook een e-mail sturen naar visie2020@echt-susteren.nl