Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Aanvraag subsidie voor kunst- en culturele activiteiten

De deelgemeente wil kunst- en culturele activiteiten in de wijken stimuleren en ondersteunen. Wij nodigen daarom organisaties, kunstenaars en bewoners uit subsidieaanvragen voor activiteiten in de eerste helft van 2009 bij ons in te dienen.

De aanvragen moeten passen binnen de deelgemeentelijke visie op kunst en cultuur en voldoen aan een aantal criteria en voorwaarden. Deze kunt u terugvinden in deze brief. Aanvragen voor subsidie moeten vóór zaterdag 1 november 2008 bij de deelgemeente zijn ingediend.

Aanvraagformulier 1e helft 2009

Subsidies verstrekt door de deelgemeente, vallen binnen het kader van de Subsidieverordening Rotterdam 2005. Dat betekent dat u dit formulier volledig ingevuld en ondertekend moet inzenden, inclusief de gevraagde bijlagen. Speciaal voor deze aanvraag zijn aan dit formulier een paar aanvullende vragen toegevoegd. Deze gaan in op het specifieke karakter van uw activiteit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. Dettingmeijer, beleidsmedewerker Beleid en Projecten, op (010) 206 08 38 of via l.dettingmeijer@kc.rotterdam.nl