Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

COOLProfs stelt Imelda Duivenvoorden aan als HR-manager

Oude Wetering, 13 oktober 2008 Deze week is Imelda Duivenvoorden bij COOLProfs in dienst getreden als HR-manager. In deze hoedanigheid zal zij het personeelsbeleid van de applicatieontwikkelaar verder professionaliseren.

Het is de eerste keer dat de specialist in CA Gen en .Net een HR-manager aantrekt. Tot voor kort werd dit gedaan door de directie van het 65-koppige bedrijf. Imelda Duivenvoorden (36) is afkomstig van de Defensie Telematica Organisatie (DTO) waar zij de rol vervulde van adviseur informatiebeveiliging.

Bij COOLProfs zal zij zich voornamelijk bezighouden met het bevorderen van de kwaliteit van de persoonlijke ontwikkeling en loopbaanplanning van de medewerkers. Het accent ligt nu nog heel erg op de projecten bij de klant , licht Duivenvoorden toe. Dat is op zich goed, maar hierdoor dreigen interne werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling in het gedrang te komen. Het is nu aan mij om te zorgen dat er tijd voor interne projecten wordt vrijgemaakt en om een persoonlijk ontwikkelplan voor elke medewerker op te stellen. Ik zorg er ook voor dat dit plan wordt uitgevoerd, en dat de mensen de juiste opleidingen volgen.

Ook zal Duivenvoorden zich bezighouden met het werven van nieuwe collega s. De mensen van COOLProfs staan bij klanten bekend als betrokken en als echte meedenkers. We zoeken dus mensen die in dat straatje passen. Enthousiastelingen dus eigenlijk. Duivenvoorden werkte zes en een half jaar bij DTO. Daar deed ze voornamelijk beveiligingsprojecten bij de bestuursstaf van Defensie. Vóór DTO was ze werkzaam in zowel business development als marketingfuncties bij KPN Unisource en Lucent Technologies. Haar carrière kenmerkt zich door afwisseling. Ik heb ooit de Hogere Europese Beroepenopleiding in Den Haag gevolgd, met de richting Politiek en Bestuur. Daar kan je blijkbaar veel kanten mee op , aldus Duivenvoorden.

Over COOLProfs

COOLProfs bouwt maatwerk informatiesystemen. Het gaat hierbij voornamelijk om bedrijfskritische administratieve systemen die de kernprocessen van de organisatie behelzen. Voorbeelden zijn het systeem voor kredietverlening aan het mkb bij ABN AMRO, het winkelinformatiesysteem van Schuitema en de website voor inventarisveilingen van DaanAuctions. Het bedrijf onderscheidt zich door haar aanpak, waarin de menselijke factor van IT centraal staat. De medewerkers kruipen als het ware in de huid van de klant en zorgen voor de juiste balans tussen vereiste functionaliteit, tijdspanne en kosten. De klanten weten zo zeker wat ze krijgen en ook wanneer. Zij waarderen de betrokkenheid van COOLProfs en het begrip van verschillende situaties. Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder andere Schuitema, ABN AMRO, TNT, DaanAuctions, Rijkswaterstaat, KLM, Triodos Bank, Delta Lloyd en Fortis. Kijk ook op www.COOLProfs.nl.