Gemeente Valkenswaard

spelplezier in De Wedert

Sport- en spelplezier in De Wedert

In de zomervakantieperiode organiseerde de gemeente Valkenswaard sport- en spelactiviteiten voor de jeugd in het binnen- en buitenbad van De Wedert. In principe vonden activiteiten plaats op elke maandag en woensdag. Door het minder fraaie weer was het buitenbad echter niet altijd open. In totaal werden onder leiding van de buurtsportwerker van de gemeente in de vakantie acht keer activiteiten georganiseerd, zoals voetbal, waterpolo, buikschuiven op een zeepbaan en "bommetje" van de duikplank. De jeugdige zwembadbezoekers deden hier enthousiast aan mee. Vooral het "bommetje" bleek favoriet en trok veel belangstelling.

De activiteiten vonden dit jaar voor de eerste keer plaats en waren bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en jongeren van 12 tot en met 18.

Het is de bedoeling om in de herfstvakantie (13 tot en met 17 oktober aanstaande) op de tijden voor `vrij zwemmen' in het binnenbad van De Wedert opnieuw sport- en spelactiviteiten voor de jeugd te organiseren. Het gaat dan om dezelfde leeftijdsgroepen als hiervoor genoemd. De activiteiten worden tijdig van te voren aangekondigd via de gemeentepagina, de gemeentelijke website en via flyers.

Met eventuele vragen over sport- en spelactiviteiten kunt u terecht bij buurtsportwerker, mevrouw C. Geldof, telefoonnummer (040) 2083644 of bij de medewerker Buurt-Onderwijs-Sport, R. Couwenberg, telefoonnummer (040) 2083105.