Thee drinken met de sterren


Exclusief theeconcept, nieuw op de Nederlandse markt

ALMERE, 20081013 -- Het spijt ons wanneer met de titel misschien de indruk is gewekt dat u binnenkort voor een lekker kopje thee kunt aanschuiven bij celebs als Brad en Angelina of bij Jan en Yolanthe. Sorry, maar die sterren worden hier niet bedoeld. Wij hebben het over échte sterren! English Master Tea Blender Alex Probyn heeft maar liefst twaalf unieke tea blends samengesteld. De basis voor dit nieuwe concept van thee zijn de sterren, oftewel de dierenriemtekens. Vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar op www.allermooistekado.nl.

Uitgebreid onderzoek
Karaktereigenschappen, maar ook edelstenen, mineralen en kleuren die bijvoorbeeld met een Ram, Waterman of Kreeft zijn verbonden, zijn door Probyn bestudeerd en vertaald in theecombinaties. `Wat staat er voor u in de sterren?' kunnen we dus vanaf vandaag vervangen door `Welke ster drinkt u als thee?'

Fijnste kwaliteit als ingrediënt
Alleen de fijnste kwaliteit van kruiden is als ingrediënt gebruikt. Zoals bijvoorbeeld korenbloem, hibiscus en kaasjeskruidbloesem. Of Chinese Oolong Se Chung Ti Guan Yin. Ook de meer bekende ingrediënten als Zuid-Afrikaanse rooibos en citroenschil zijn in bepaalde melanges gebruikt, waarmee de thee toegankelijk blijft. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan de basis van de mix: de sterren.

Well-being
Thee is één van de oudste en populairste dranken ter wereld. Ontspannende, rustgevende of verkwikkende thee. Veel kruiden wordt een geneeskrachtige werking toegekend. Deze thee gaat een grote stap verder en past helemaal in het hedendaagse bewustzijn van well-being: het goed luisteren naar lichaam en geest. Bijvoorbeeld met de thee voor de Maagd: `... die ideale hulp biedt bij het denkproces en het gevoel van algemeen welzijn.' En voor de Ram: '... vult de zintuigen, is vurig van nature en houdt je altijd goed op gang.'

Persoonlijk kado
De melanges, met hun mooie grove structuur, zijn verpakt in een mat aluminium theeblikje met op het label een duidelijke toelichting waarop de theesamenstelling is gebaseerd en hoe je de thee het beste zet voor de lekkerste smaak. Omdat deze thee ook een mooi persoonlijk kado kan zijn, is elk blikje verpakt in een stijlvolle, feestelijke geschenkverpakking.





ingezonden persbericht