Gemeente Noordwijkerhout

22/9/2008 - Vrijwilligersbijeenkomst Noordwijkerhout & De Zilk De gemeente Noordwijkerhout nodigt vrijwilligers van verenigingen, organisaties en instellingen uit voor een bijeenkomst op dinsdag 14 oktober 2008 vanaf 20.00 uur in de hal van het gemeentehuis. Tijdens deze avond worden de resultaten gepresenteerd van een onlangs gehouden schriftelijke enquête naar de behoefte aan ondersteuning van het vrijwilligerswerk.
Vrijwilligers zijn het cement in de samenleving. In Noordwijkerhout zijn veel vrijwilligers actief binnen het verenigingsleven en allerlei organisaties. Om het vrijwilligerswerk te ondersteunen wil de gemeente graag weten wat de wensen en behoeften zijn ten aanzien van die ondersteuning.

Enquête
Tijdens een brainstormbijeenkomst, gehouden op donderdag 24 april 2008, is door een kleine groep vrijwilligers een aantal suggesties gedaan om vrijwilligers te ondersteunen bij het werk dat zij verrichten. Deze suggesties zijn verwerkt in een schriftelijke enquête, die is verstuurd naar 51 verschillende verenigingen, organisaties en instellingen waar vrijwilligers actief zijn. De resultaten van deze enquête worden tijdens de bijeenkomst op dinsdag 14 oktober 2008 gepresenteerd.

Voor wie?
Bent u vertegenwoordiger van een vereniging of organisatie in de gemeente Noordwijkerhout, dan bent u van harte welkom deel te nemen aan deze bijeenkomst. Gezien het grote aantal verenigingen en organisaties waar vrijwilligers actief zijn, kunnen per vereniging of organisatie maximaal twee vertegenwoordigers deelnemen aan de bijeenkomst. Op deze manier hoopt de gemeente de vrijwilligers uit zoveel mogelijk organisaties en verenigingen te betrekken bij het opstellen van een vrijwilligersbeleid voor de komende jaren.

Aanmelden
Met het oog op de beschikbare ruimte verzoeken wij u vooraf aan te geven of/en met hoeveel personen uw vereniging deelneemt. U kunt zich aanmelden via de receptie van de gemeente, tel. (0252) 343737 of via het Lokaal Loket, tel. (0252) 343800. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.