Gemeente Ede

nummer 177 / Ede, 25 september 2008

Gemeente Ede organiseert Rondetafelgesprek over zandwegen

Om een beter beeld te krijgen van de situatie rondom zandwegen, heeft de gemeente belangenverenigingen uitgenodigd voor een `rondetafelgesprek` op 14 oktober. Het doel van deze bijeenkomst is het inventariseren van belangen van de verschillende organisaties. Het gaat hierbij niet om specifieke zandwegen, maar om het algemene beleid. Ook andere belangstellenden kunnen meepraten en kunnen zich hiervoor opgeven bij de gemeente Ede.

Beleid
In juli 2008 heeft de gemeenteraad van Ede de startnotitie Zandwegen vastgesteld. Deze startnotitie is een eerste stap richting een Nota Zandwegen, waarin het beleid voor zandwegen komt te staan. Het beleid moet inzicht geven in de verschillende functies van zandwegen. Hierbij spelen de verschillende belangen, zoals bewoners, ecologie, cultuur, beheer en verkeer een grote rol.

Aanmelden
Wilt u als bewoner of organisatie ook aanwezig zijn bij dit rondetafelgesprek, om op beleidsniveau mee te praten over zandwegen, dan kan dat door u vóór 4 oktober aan te melden via zandwegen@ede.nl. Bij aanmelding graag uw contactgegevens vermelden (naam, organisatie, e-mailadres, telefoonnummer). Het rondetafelgesprek is op dinsdag 14 oktober 2008 van 19:00 tot 20:30 uur in het gemeentehuis in Ede. Het bezoekadres van het gemeentehuis Ede is Bergstraat 4 in Ede.
---