Senternovem


Food - International Horti Fair 2008

Aanvangsdatum

14-10-2008

De International Horti Fair wordt in 2008 van 14 tot en met 17 oktober voor de negende keer gehouden in de RAI in Amsterdam. Jaarlijks trekt de International Horti Fair ruim 46.000 bezoekers. De helft daarvan komt uit Nederland. Het internationale bezoek, zo bleek uit registratie en onderzoek, is afkomstig uit meer dan honderd landen. Daarmee is de Horti Fair in Nederland het best bezochte vakevenement in de tuinbouw en tegelijk wereldwijd de meest internationale tuinbouwvakbeurs.

B2B matchmaking en speeddating
Tijdens de Horti Fair is er in het House of Technology een matchmaking event. Er is een speciale ruimte gereserveerd waarin ondernemers afspraken kunnen maken met bedrijven of onderzoekinstellingen uit heel Europa. Vooraf kunnen geïnteresseerden via internet met elkaar worden gematched.

Deze matchmaking wordt georganiseerd door het Enterprise Europe Network (E.E.N.), een initiatief van de Europese Unie. Michiel Poppink van E.E.N.: "Nederland loopt voorop met tuinbouwtechniek en de laatste stand van zaken is te zien op de Horti Fair. Daarom is dit de logische beurs voor matchmaking en speeddating en het is een pré dat bezoekers en deelnemers voorafgaand aan de beurs al een afspraak kunnen maken."

E.E.N. is een europees netwerk van zo'n 500 organisaties en 4.000 professionele mkb-ondernemers, dat ondersteuning geeft bij internationale samenwerking en technologische samenwerking stimuleert. Bezoekers kunnen bovendien op de E.E.N. stand terecht voor vragen over intellectueel eigendom.

De kosten om deel te nemen aan de B2B matchmaking zijn EUR45,- per bedrijf.

Contact

Michiel Poppink

Tel. 088-4440286
E-mail: mpo@syntens.nl

Locatie

RAI Amsterdam

Toegangsprijs

Zie tekst