Stadsdeel Zeeburg

Agenda stadsdeelraad 14 oktober 2008

2 oktober 2008
De stadsdeelraad vergadert op dinsdag 14 oktober in de raadszaal van het stadsdeelkantoor. Aanvang 20.00 uur. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

Strategisch vastgoedbeleidsplan

Het DB van Zeeburg vraagt de stadsdeelraad in te stemmen met het vastgoed beleid en daaruit voortvloeiende voorstellen voor de verkoop van een deel van het maatschappelijke vastgoed van het stadsdeel. Verder verzoekt het DB de raad EUR 300.000 beschikbaar te stellen voor de voorbereiding daarvan.

Adviezen en voorstellen n.a.v. Halfjaarsrapportage 1e helft 2008 van Civic Zeeburg

Op basis van de eerste halfjaarrapportage van Civic Zeeburg stelt het DB voor om in te stemmen met de toekenning van een aanvullende subsidie van EUR 250.000 voor de dekking van onverwachte extra kosten. Daarnaast verzoekt het DB om toekenning van twee subsidies, te bekostigen vanuit de daarvoor in het leven geroepen voorzieningen.

Adhesiebrief van Zeeburg over de Woonvisie Amsterdam tot 2020

Het dagelijks bestuur van Zeeburg stelt voor de woonvisie Amsterdam tot 2020 van de Centrale Stad te onderschrijven en deze in het komend jaar op twee punten nader uit te werken: de woningdifferentiatie en het wonen op IJburg 2e fase.

De volledige agenda en onderliggende vergaderstukken vindt u in de online bestuursinformatie.