Jong werkend Nederland kiest netwerkevenement Race of the Classics

13/10/2008 10:35

Stichting Race Of The Classics

Over twee dagen, op woensdag vijftien oktober vertrekken negentien teams, bestaande uit ambitieuze 'Young Professionals' werkzaam bij toonaangevende Nederlandse bedrijven, vanuit de Veerhaven in Rotterdam voor de Race of the Classics for Young Professionals (ROTC YP). Een bloedstollende strijd aan boord van klassieke zeilschepen op de Noordzee met als doel het bevorderen van de interactie onder jonge professionals. Een unieke kans om in een informele en sportieve omgeving collega's van binnen en buiten het bedrijf onder de loep te nemen.

'New girls & boys network'

De ROTC YP is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een waar platform voor Young Professionals. Een plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten, de dialoog aangaan én ideeën uitwisselen! De ROTC YP creëert op deze manier het 'new girls and boys network', een netwerk voor BV Nederland.

Kick-off op dinsdag avond 14 oktober

De avond voor het vertrek staat in het teken van de officiële 'kick-off' van het evenement. Vanaf 21.00 uur zijn deelnemers en pers welkom op het 'Westelijk Handelsterrein', waar de derde editie van de ROTC YP feestelijk geopend zal worden met een drankje en onder andere een presentatie van Marcelien & Lobke - Nederlands beste zeilduo aller tijden - om het echte zeilgevoel bij de deelnemers los te maken!

Startdag op woensdag 15 oktober

De ROTC YP is een bijzonder evenement. De talenten van de toekomst strijden op de mooiste schepen uit de historie. De vloot bestaat uit twintig klassieke zeilschepen met een gezamenlijke lengte van bijna een kilometer! Het vertrek van deze vloot levert daardoor prachtige beelden op. Twintig authentieke schepen hijsen de zeilen met op de achtergrond de skyline van Rotterdam. Een spektakel dat niemand mag missen! Dit jaar zal de vloot richting zee vergezeld worden door een reddingsboot van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, het goede doel waaraan de ROTC YP haar naam heeft verbonden.

De sfeervolle Rotterdamse Veerhaven vormt op woensdag 15 oktober om 12.00 uur het vertrekpunt van de 'Rees'.


----------------------------------------------

De volgende teams nemen deel aan de ROTC YP 2008:

Ahold - Baker & McKenzie - BAM Groep - BDO - Ministerie van Economische Zaken - Havenbedrijf Rotterdam - Heerema Group - ING - Koninklijke Marine - KPMG - Nuon - Ordina - Ormit - Rabobank - Shell - SNS Reaal - TNT - Twynstra Gudde - Vopak


------------------------------------------------------





http://www.rotcyp.nl