Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Beek (gemeente Montferland) - vrouw overlijdt bij ongeval |
Een 72-jarige fietsster uit het Duitse Emmerich is maandagavond 13 oktober bij een verkeersongeval op de Arnhemseweg in Beek (gemeente Montferland) om het leven gekomen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en vraagt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Het ongeval werd omstreeks 20.35 uur gemeld en diverse hulpverleningseenheden inclusief de traumahelikopter gingen ter plaatse. De vrouw bleek zwaar gewond en ondanks inspanningen van passanten en de hulpverleners is zij ter plaatse aan haar verwondingen overleden.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de vrouw met haar echtgenoot, beiden op de fiets, vanaf de Zuidermarkweg de rijbaan van de Arnhemseweg wilde oversteken. De voorop rijdende man stak de rijbaan over. Kennelijk heeft zijn echtgenote een uit de richting Beek naderende auto, bestuurd door een 48-jarige Arnhemmer te laat opgemerkt.

De rijbaan is geruime tijd afgesloten geweest en de verkeersongevallendienst heeft een onderzoek ingesteld. Zij zoekt nog getuigen van het ongeval. Men kan bellen met 0900 -8844.

Einde bericht


---- --