Delixl

ISS Catering Services en Deli XL bekrachtigen hun samenwerking

ISS Catering Services en Deli XL bekrachtigen hun samenwerking middels een strategisch leverancierscontract. Het sterk groeiende ISS Catering Services zoekt verdergaand partnership bij haar leveranciers. "Volgend jaar zullen we de huidige groei van 20% nog steeds gaan vasthouden. Tevens zijn we van plan enkele grote projecten intern uit te voeren om de organisatie klaar te maken voor stappen richting het middenveld van de cateringmarkt", aldus Maarten Poels, directeur ISS Catering Services. "Onze basis moet hierbij stabiel zijn en onze medewerkers en strategische partners zijn hierin onze backbone."

Over Deli XL

Deli XL is totaalleverancier voor de foodservice markt. De foodservice groothandel is klanten in horeca, catering en de institutionele markt van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten. Met passie voor food en passie voor service werkt Deli XL aan het bereiken van een gezond resultaat. Deli XL neemt daarbij actief en met een eigen visie haar verantwoordelijkheid voor medewerkers, klanten en de maatschappij. Deli XL maakt deel uit van The Bidvest Group Limited (Bidvest), een internationale service-, handels- en distributiemaatschappij, beursgenoteerd in Johannesburg Zuid-Afrika (JSE), met bedrijven en activiteiten op vijf continenten.

Over ISS Facility Services

ISS Facility Services is de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ongeveer 21.000 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland. ISS realiseerde in 2007 een omzet van 490 miljoen euro. ISS verdeelt haar diensten over vijf pijlers: Catering Services, Cleaning Services, Office Support Services, Property Services en Security & Services. Deze diensten worden ook geïntegreerd aangeboden. Ons doel: de klant ontzorgen zodat hij zich maximaal kan richten op zijn core business. ISS Facility Services is actief in 50 landen, heeft wereldwijd ruim 435.000 professionals in dienst die werken voor ruim 200.000 klanten.

Voor nadere informatie en/ of opvragen van meer foto´s:

Simon de Ridder, Communicatiemanager Deli XL

Telefoonnummer: (0318) 678 662 / (06) 51 288 020

E-mailadres: simon-de.ridder@delixl.nl