Gemeente Oisterwijk

2e fase
Start werkzaamheden Kerkhoven 2e fase

Op maandag 6 oktober 2008 start aannemersbedrijf J.P. van der Schoot uit Spoordonk met de werkzaamheden aan de riolering op het bedrijventerrein Kerkhoven. De eerste straat waar gewerkt wordt is de Belgiëstraat. Direct daarop volgend de Beneluxstraat tussen de Heusdensebaan en de Belgiëstraat. Ca. 3 weken na de start aan de Belgiëstraat zal met een tweede ploeg gestart worden aan de Schijfstraat. De overige straten worden later in uitvoering genomen.

Afsluitingen.

Om te veel stagnatie te voorkomen wil de aannemer werken met een afsluiting van één helft van de weg. Over de andere helft kan dan via éénrichtingverkeer bestemmingsverkeer rijden. Belgiëstraat zal vanaf de Beneluxstraat bereikbaar zijn. Het verkeer kan via de Sprendlingenstraat weer wegrijden.

Het is niet te voorkomen dat tijdens de werkzaamheden verkeer via de Heusdensebaan de Beneluxstraat en later de Schijfstraat in moet rijden. De rijrichting wordt zo ingesteld dat het éénrichting verkeer vanaf de Heusdensebaan Kerkhoven in kan rijden, maar niet uitrijden. De omleidingsborden zullen zo veel als mogelijk het verkeer verwijzen naar de Nijverheidsweg/Ambachtstraat.

De aanpassingen van de omleidingen en afsluitingen zullen wij tijdens de looptijd van het project via de gebruikelijke methodes bekendmaken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit de volgende werkzaamheden.

Eerst wordt de weg voro de helft afgesloten. Daarna wordt bronnering geplaatst en de halve weg opgebroken. Als het grondwqater voldoende is gezakt zal gestart worden met de aanleg van de infiltratieriolering. Na het aanvullen en verdichten van de grond zullen de aansluitleidingen gelegd worden. Als laatste wordt de verharding opnieuw aangebracht. Tijdens die periode zal de weg gedurende de dagperiode over een beperkte lengte volledig afgesloten moeten worden. Eventueel noodzakelijk verkeer kan dan via rijplaten over de zandbaan de inritten bereiken. Bedrijven moeten wel rekening houden met mindere bereikbaarheid gedurende de werkzaamheden.

Informatie

Als u vragen heeft over het werk of over de tijdelijke verkeerssituatie dan kunt u daarover contact opnemen met de opzichter John Clemminck via 06-21563380. U kunt de heer Clemminck ook bereiken via mail john.clemminck@oisterwijk.nl. Voor alle overige vragen over het project kunt u contact opnemen met de projectleider Frans Veeke via 0123-5291279 of via mail frans.veeke@oisterwijk.nl

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyProclaimer Colofon