KNWV

Nieuwsbericht Watersportverbond

14-10-2008

Districtsvergadering Noord

Op 9 oktober is de districtsvergadering van het Watersportverbond District Noord gehouden. Het bestuur wilde deze vergadering gebruiken voor extra informatieuitwisseling met onze verenigingen.

In de vergadering is afscheid genomen van Roel Schurink en Harm Vollema. Lia Kolk is benoemd als bestuurslid wedstrijdzaken. Tevens is Bert Mansens benoemd als regiovertegenwoordiger Groningen/Drenthe en blijft Janny du Bois actief als regiovertegenwoordiger Wadden.

Na het reguliere vergadergedeelte waren de volgende drie workshops georganiseerd:

Lozingenverbod: onder leiding van Peter Nannenberg werd veel
informatie uitgewisseld en werden knelpunten geïnventariseerd. Voor de knelpunten zal aandacht worden gevraagd bij het betreffende
ministerie.

Vaarbijdrage: onder leiding van Joop Simmers werd gediscussieerd over deze plannen, de op- en aanmerkingen kunnen door het Watersportverbond gebruikt worden voor de uiteindelijke standpuntbepaling.

Willen we grotere wedstrijdvelden? onder leiding van Harm Vollema werd een groot aantal onderwerpen besproken, o.a. het toeristisch
recreatief wedstrijdzeilen. Er was te weinig tijd en er is besloten hier binnenkort een vervolg aan te geven.

De reacties van de aanwezigen op deze gewijzigde opzet waren positief.

Het volledige verslag van deze vergadering wordt zo spoedig mogelijk naar de verenigingen in District Noord gestuurd. Het verslag zal eind deze week ook te vinden zijn op de site: in het Clubhuis, onder Vergaderstukken > District Noord.

Internetadres: www.watersportverbond.nl