AutoRai

Nieuwe editie SEAT Open Freestyle Circuit van start

(10/14/2008)
SEAT heeft zich voor het tweede achtereenvolgende jaar opgeworpen als hoofdsponsor van het SEAT Open Freestyle Circuit. Dit freestyle-evenement is één van âs werelds meest prestigieuze wintersportcompetities, waarbij de beste snowboarders ter wereld afreizen naar de Pyreneeën.

Afgelopen weekend vond in Barcelona tijdens het Extreme Sports Festival de aftrap van het tweede seizoen van het SEAT Open Freestyle Circuit plaats.

Na het succes van vorig jaar heeft SEAT besloten om zich dit jaar opnieuw als hoofdsponsor te verbinden aan het Open Freestyle Circuit, een internationaal sportevenement dat dezelfde waarden vertegenwoordigt als SEAT. Tijdens de diverse wedstrijden voor het Open Freestyle Circuit zal SEAT nadrukkelijk op de springlocaties aanwezig met onder andere de Leon TDI WTCC, de auto die momenteel aan de leiding gaat in het World Touring Car Championship, en de Eurocup- en Supercopa-uitvoeringen van de SEAT Leon.

Internationale top
De professionaliteit van het SEAT Open Freestyle Circuit blijkt onder meer uit de deelname van wereldwijde toppers als Paco Benguerel, Javi Vega, Joseph Malo, Gustavo Ballesteros en Luis Goñi. Tijdens het SEAT Open Freestyle Circuit wordt er gestreden in drie verschillende klassementen en tijdens het aanstaande evenement in Andorra zullen de bekendste freestylespecialisten uit de hele wereld aanwezig zijn.

Kalender SEAT Open Freestyle Circuit 2009
17 & 18 januari 2009 Grandvalira (Andorra) 14 & 15 februari 2009 Gran-Pallars (Lleida) 07 & 08 maart 2009 BoàTaull (Lleida)
21 & 22 maart 2009 Vallnord (Andorra)