DAS en Kamer van Koophandel beklinken samenwerking

14/10/2008 15:18

DAS Rechtsbijstand

Juridisch dienstverlner DAS en Kamer van Koophandel Nederland tekenden september 2008 een sponsorovereenkomst. Beide partijen gaan samenwerken tijdens juridische themadagen en op het gebied van het verspreiden van kennis.

Onderdeel van deze samenwerking is de aanwezigheid van DAS op een groot aantal locaties tijdens de themadagen "Wetten en Regels" die alle Kamers van Koophandel organiseren op 25 november as. (www.kvk.nl/themadag).

Daarnaast gaan DAS en de Kamer van Koophandel Nederland informatie delen over juridische risico's waar ondernemers regelmatig mee te maken krijgen, met als doel ondernemers hier preventief over te informeren.

DAS en de Kamer van Koophandel zijn beiden overtuigd van de kracht van regionale

vestigingen, die hun diensten letterlijk dichtbij de ondernemer aanbieden. DAS heeft inmiddels 6 vestigingen in het land en zal deze samenwerking onder andere benutten om de lokale MKB-teams met in het zakelijke marktsegment gespecialiseerde juristen onder de aandacht te brengen. Deze ervaren MKB-teams bieden naast dienstverlening op verzekeringsbasis ook uitgebreide juridische dienstverlening op basis van "uurtje factuurtje".

Bij de ondertekening waren namens DAS aanwezig de heer Eric Pouw (algemeen directeur) , de heer Charles Staats (directeur sales) en de heer Jerry Brouwer (projectmanager mkb). Namens Kamer van Koophandel Nederland waren aanwezig de heer Frans van Steenis (algemeen directeur) en de heer Paul Wolbers (productmanager).