AutoRai

Gratis WinterScan bij Suzuki

(10/14/2008)
Suzuki-rijders gaan een veilige en voordelige winter tegemoet. Op zaterdag 8 november is iedereen van harte welkom bij de Suzuki-dealer om hun auto op 18 belangrijke veiligheidspunten te laten controleren. De WinterScan is helemaal gratis en deelnemers maken bovendien kans op kaarten voor Holiday on Ice. Daarnaast profiteert de Suzuki-rijder komende maanden van korting op winterbanden en talloze andere winterse aanbiedingen.

Zaterdag 8 november kunnen Suzuki-rijders tussen 09.00 en 16.00 uur bij hun Suzuki-dealer terecht voor een gratis WinterScan. Daarbij wordt de auto op 18 belangrijke veiligheidspunten gecontroleerd, waaronder de accu, de banden, het koelsysteem, de verlichting, de verwarming en de ventilatie. Eventuele beschadigingen aan de voorruit merkt de Suzuki-dealer ook op en de reparatie van sterretjes is in veel gevallen gratis. Voor iedereen die een WinterScan laat uitvoeren op 8 november ligt een hippe Beanie-muts klaar. Bovendien maken Suzuki-rijders deze dag kans op twee van de 120 eersterangskaartjes voor de nieuwste show van Holiday on Ice in december in Utrecht. Een vip-behandeling is inbegrepen, met plaatsen dicht bij de ijsvloer, een drankje en een verrassingsaandenken na afloop. Onder de deelnemers aan de WinterScan verloot Suzuki drie DVD-recorders van Pioneer.

Korting
Overigens zijn Suzuki-rijders ook na 8 november welkom voor de WinterScan, die in november en december slechts ⬠14,95 kost. Mochten naar aanleiding van het inspectieformulier kleine reparaties nodig zijn of onderdelen vervangen worden, dan profiteert de rijder van diverse aanbiedingen. Zo is er tot 40% korting op motorolie en ruitensproeiervloeistof met antivries en tot 25% korting op bijvoorbeeld accuâs, lampensets en ruiterwisserbladen.

Winterbanden
Andere veiligheidverhogende zaken, zoals een Life Hammer(TM) en een complete veiligheidsuitrusting inclusief reflectiehesje, EHBO-kit en gevarendriehoek, zijn ook voordelig aan te schaffen. Voor wintersporters is de aantrekkelijk geprijsde dakkoffer van Thule (Ocean 80) extra interessant, die nu geen ⬠219,- maar slechts ⬠149,95 kost.
Voor de winteractie heeft Suzuki grote aantallen winterbanden ingekocht, die voor aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Winterbanden zijn niet alleen verplicht in Duitsland en andere wintersportlanden, maar vergroten ook in Nederland al bij een temperatuur van 7 ºC de grip op de weg. Kortom, Suzuki doet er alles aan om rijders veilig én voordelig de winter door te helpen.