Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Bergen op Zoom, 14-10-2008

Man gearresteerd voor mishandeling vriendin

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft maandagmiddag rond 14.15 uur een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging van zijn 21-jarige vriendin uit Bergen op Zoom. Het incident vond plaats in haar woning. Ze is enkele malen in haar gezicht geslagen en heeft hierbij
verwondingen aan haar gezicht opgelopen. De vrouw kwam naar het bureau en heeft aangifte gedaan. De verdachte kwam vervolgens naar het bureau om met zijn vriendin te praten. De politie heeft aangifte van de vrouw opgenomen en de man in verzekering gesteld.

Polen betrapt op diefstal kleding

ROOSENDAAL: De politie heeft maandagmiddag rond 13.30 uur twee Poolse mannen van 25 en 32 opgepakt voor winkeldiefstal bij een warenhuis aan de Dr Braberstraat. Ze namen enkele kledingstukken mee zonder deze te betalen. De mannen zijn door het personeel overgedragen aan de politie. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Jongen aangehouden voor diefstal brommer

ROOSENDAAL: Een 14-jarige jongen uit Roosendaal is maandagmiddag rond 13.15 uur aangehouden op de Evelindeflat. Hij wordt verdacht van diefstal van een brommer. Een agent zag de jongen lopen met een scooter aan de hand. Uit onderzoek bleek deze gestolen te zijn. De jongen is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Hij verklaarde zelf de brommer gevonden te hebben.

De politie houdt verkeerscontrole: 17 bekeuringen

ZEVENBERGEN: Op de Hazeldonkse Zandweg en de Kerkhofweg hebben agenten maandag een verkeerscontrole gehouden. In totaal zijn 17 bekeuringen uitgeschreven. Op de Hazeldonkse Zandweg zijn vijf bestuurders bekeurd voor het niet dragen van een gordel en niet handsfree bellen. Op de Kerkhofweg zijn 12 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. het niet dragen van de autogordel en het niet tonen van kentekenbewijs/ rijbewijs.

Auteur: Eefje Klijberg