Gemeente Leidschendam-Voorburg


Florence muziekconcours

14 oktober 2008 - Zondag 12 oktober vond voor het tweede jaar het Florence Concours plaats. Zorgaanbieder Florence bood een podium aan jonge mensen tot 21 jaar die klassieke of populair klassieke muziek spelen. Wethouder Tilly Zwartepoorte (cultuur) gaf zondag het startsein voor de voorrondes. Dit gebeurde in Florence verpleeghuis De Mantel in Voorburg.

De voorrondes van het concours vonden plaats op zondag 5 oktober en zondag 12 oktober in zeven Florence locaties in Den Haag, Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. De halve finale vindt plaats op 25 en 26 oktober en de grote finale op zondag 9 november in Florence Gulden Huis.

Het concours is in eerste plaats voor de bewoners van Florence bedoeld, maar de bewoners uit de wijken waar het concours plaatsvindt zijn ook van harte welkom. De kaarten voor de finale kosten 2,50 inclusief thee of koffie. De voorrondes en de halve finale zijn gratis toegankelijk. Wilt u weten waar bij u in de buurt de voorrondes plaatsvinden? Kijkt u dan op de website van Florence-zorg.