FNV Bondgenoten

FNV Bondgenoten: cao-overleg distributiecentra AH moeizaam begonnen

De onderhandelingen voor een nieuwe cao voor de werknemers van de distributiecentra van Albert Heijn zijn vandaag moeizaam van start gegaan. De voorstellen die Albert Heijn op tafel legt om het ouderenbeleid uit te kleden, vallen bij FNV Bondgenoten niet in goede aarde.

De bond wil dat AH die voorstellen eerst van tafel haalt, voordat er serieus over een nieuwe cao kan worden gesproken. Volgens de bond zijn er belangrijkere issues als werkdruk, veiligheid en de beloning van jongere werknemers. De bond wil dat AH die voorstellen eerst van tafel haalt, voordat er serieus over een nieuwe cao kan worden gesproken. Volgens de bond zijn er belangrijkere issues als werkdruk, veiligheid en de beloning van jongere werknemers.

De onderhandelingen voor een nieuwe cao voor de werknemers van de distributiecentra van Albert Heijn zijn vandaag moeizaam van start gegaan. De voorstellen die Albert Heijn op tafel legt om het ouderenbeleid uit te kleden, vallen bij FNV Bondgenoten niet in goede aarde. De bond wil dat AH die voorstellen eerst van tafel haalt, voordat er serieus over een nieuwe cao kan worden gesproken. Volgens de bond zijn er belangrijkere issues als werkdruk, veiligheid en de beloning van jongere werknemers.