Ingezonden persbericht

Afscheidsconcert Ace On Fire en CD-presentatie KinKobra op 14 oktober in De Paap

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting om de twee weken een concertavond in café De Paap. Elke keer treden twee talentvolle Haagse acts op. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn in de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Tijdens de Haags Pop Podium Avond op DINSDAG 14 OKTOBER wordt in cafe De Paap opgetreden door de Ace On Fire en KinKobra.

Ace On Fire
De jonge band Ace On Fire is afkomstig uit het bandcoachingtraject van het Koorenhuis in Den Haag. De groep trad de afgelopen jaren regelmatig op en gaf onder andere afgelopen zomer een uniek concert in Londen. Doordat de bandleden door verschillende studies niet meer samen kunnen repeteren gaat de groep uit elkaar. Het optreden op de Haags Pop Podium Avond in De Paap is daarom het officiele afscheidsconcert van de band. Bezetting: Lubna (zang), Mateo (gitaar), Maarten (gitaar), Flavio (bas) en Florent (drums).

KinKobra
Rockband KinKobra presenteert tijdens de Haags Pop Podium Avond hun nieuwe CD '29 And Wasted To Tha Bone'. Het 15 tracks tellende album is opgenomen in de Haagse Basementstudio in samenwerking met Ernst van Wageningen. KinKobra bestaat uit de drie muzikanten Paz (zang/gitaar), Etie (drums) en Husck (bas). De band maakt stevige rocksongs met een attitude. KinKobra staat bekend om hun energieke liveshows.

Haags Pop Podium Avond - Dinsdag 14 oktober - 21.00 uur.
Café De Paap is gevestigd aan de Papestraat 32 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:

Ace On Fire - www.aceonfire.com
KinKobra - www.kinkobra.com
R.G. Ruijs Stichting - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl
De Paap - www.depaap.nl

Noot voor redacties: