Ingezonden persbericht


Infor organiseert jaarlijkse gebruikersconferentie van 14 tot 16 oktober

Inforum 2008 biedt informatieve sessies en interactieve workshops

Barneveld - 1 april 2008 - Infor maakt bekend dat het zijn jaarlijkse gebruikersconferentie, Inforum 2008, houdt van 14 tot 16 oktober in Las Vegas. Inforum is de grootste bijeenkomst voor klanten, partners en vertegenwoordigers van Infor. Jim Schaper, president en CEO van Infor, zal tijdens de conferentie een toespraak houden.

Het thema van dit jaar, Enterprising Connections, staat voor de uitgebreide interactiemogelijkheden tijdens de conferentie. Bezoekers kunnen kennis en ervaringen uitwisselen met andere Infor-klanten, en met de oplossingsdeskundigen en technologiepartners van Infor. De conferentie van dit jaar omvat:


· Informele discussiegroepen Tijdens Inforum 2008 kunnen klanten en partners deelnemen aan korte, informele sessies waarin zij met gelijkgestemden van gedachten kunnen wisselen over voor hun interessante onderwerpen.


· Producttraining in de vorm van interactieve workshops De conferentie biedt trainingssessies waaraan geïnteresseerden actief kunnen deelnemen. In deze workshops zullen, naast gebruikerstips, de nieuwste functies van Infor-oplossingen aan bod komen.

"We borduren voort op het succes van voorgaande jaren. Dit heeft ervoor gezorgd dat we dit jaar een nog completer aanbod hebben van informatiebijeenkomsten en tegelijkertijd de deelnemers volop kansen bieden kennis te maken met klanten, partners en deskundigen van Infor", zegt Vincent Harmsen, vice president Northern Europe van Infor.

De inschrijving voor het geven van presentaties tijdens de conferentie is vanaf vandaag geopend. Klanten en partners kunnen hun ideeën voor een presentatie voor 11 april 2008 kenbaar maken op https://inforum.inforum2008.com/portal/cfp/. Voor meer informatie over Inforum 2008: www.inforum2008.com.

Over Infor

Infor levert branchespecifieke software aan ondernemende organisaties. De oplossingen van Infor hebben ervaring als het ware ingebouwd gekregen, zodat bedrijven van ieder formaat zich ondernemender kunnen opstellen en zich sneller kunnen aanpassen aan veranderingen. Met meer dan 70.000 bedrijven klanten geeft Infor de naam softwarebedrijf een andere betekenis.