Innovators en belangrijke nieuwe productinitiatieven te zien op TechWeb VoiceCon(R) Amsterdam

25/09/2008 04:28

PR Newswire

SAN FRANCISCO, September 25 /PRNewswire/ --

- Eelco Blok van KPN voegt zich bij Cisco, IBM, Ingencio, Microsoft, Siemens en Koninklijke Shell op het hoofdpodium; Microsoft onthult OCS Release 2

VoiceCon Amsterdam(R), geproduceerd door TechWeb, heeft vandaag bekendgemaakt dat Eelco Blok, Managing Director van de afdelingen Business, Getronics en Wholesale & Operations van KPN is toegevoegd aan de lijst van hoofdsprekers tijdens het evenement. Andere hoofdsprekers tijdens VoiceCon Amsterdam zijn: Joe Burton, Vice President en CTO van Unified Communications bij Cisco; David Farrell, Vice President van IBM Software Europe; Jean-Marc Voelckel, CIO van Ingencio; Eric Swift, Senior Director van Microsoft; Johan Krebbers, Group IT Architect van Koninklijke Shell; Gerhard Otterbach, lid van de raad van bestuur van Siemens Enterprise Communications. VoiceCon Amsterdam wordt gehouden van 14 tot 16 oktober in de Amsterdamse RAI. Details zijn te vinden op http://www.voicecon.eu/.

VoiceCon maakte tevens bekend dat Microsoft VoiceCon Amsterdam heeft uitgekozen voor het bekendmaken van details over haar nieuwe Office Communications Server 2007 Release 2. Volgens Microsoft zal de nieuwe OCS Release 2 haar softwarematige benadering tot Unified Communications onderstrepen.

"Het schenkt veel voldoening alle Europese toonaangevende partijen op het gebied van bedrijfscommunicatie tijdens VoiceCon Amsterdam bijeen te zien komen om belangrijke nieuwe initiatieven te onthullen," aldus Fred Knight, General Manager van VoiceCon. "Naast de onthulling door Microsoft van OCS Release 2, zal KPN haar nieuwe product- en dienststrategie presenteren, en wordt nog aan andere aankondigingen gewerkt. Op dit kritieke moment in de ontwikkelingen naar een nieuw raamwerk voor bedrijfscommunicatie, geeft VoiceCon Amsterdam het bedrijfsleven een goede indicatie van hoe ver we nu zijn -- en wat hierna zal volgen."

VoiceCon Amsterdam is opgezet om leidinggevenden in het bedrijfsleven te helpen bij het beantwoorden van twee fundamentele vragen: Hoe kies ik het platform voor IP-telefonie en bedrijfscommunicatie dat past bij mijn onderneming en hoe bouw ik het op? En hoe kan ik gebruikmaken van dat platform voor Unified Communications en andere toepassingen in opkomst? Naast lezingen wordt tijdens VoiceCom een volledig pakket aan studie- en conferentiesessies gepresenteerd.

VoiceCon Amsterdam is zowel een conferentie als een beurs, waarbij veel van de marktleiders op het gebied van bedrijfscommunicatie in Europa zich presenteren in het Demo Paviljoen. Tot de Diamond Sponsors van VoiceCon Amsterdam behoren KPN, Siemens, Psytechnics en IBM. Tot de Platinum, Silver en Gold Sponsors behoren Microsoft, Mitel, Prognosis, Eaton, LG Nortel, Motorola, NEC-Phillips, NetIQ, Polycom en Qunitum.

Over VoiceCon(R)
VoiceCon(R) is de toonaangevende conferentie en expositie voor IP-telefonie, Converged Networks en Unified Communications voor bedrijven in Noord-Amerika en is nu in haar 18e jaar. VoiceCon(R) brengt de verantwoordelijken in het bedrijfsleven en leveranciers, analisten en consulenten uit de industrie bij elkaar om zich te richten op de kwesties die een centrale rol spelen bij bedrijfsnetwerken en -communicatie. Nu het momentum in de richting van IP-telefonie en convergentie is toegenomen, is VoiceCon uitgebreid tot twee jaarlijkse beurzen in Noord-Amerika: VoiceCon San Francisco, dit jaar weer in het Moscone North Convention Center in San Francisco, van 10 tot 13 november 2008 en VoiceCon Orlando, gepland op 30 maart tot 2 april 2009 in het Gaylord Palms Hotel. VoiceCon Orlando werd onlangs genoemd op de lijst Tradeshow Week's Fastest 50, een voorname prijs voor de snelst groeiende handelsbeurzen. Het evenement kreeg deze onderscheiding voor de groei van de beurs tussen 2004 en 2006. VoiceCon heeft onlangs een nieuwe website geopend -- No Jitter, (http://www.nojitter.com/)
-- met dagelijkse blogs and analyses op het gebied van IP-telefonie, Unified Communications en Converged Networks voor bedrijven. VoiceCon dient de zakelijke communicatiegemeenschap daarnaast met twee wekelijkse nieuwsbrieven via e-mail -- VoiceCon eNews (http://www.voicecon.com/enews) en VoiceCon UC eWeekly (http://www.voicecon.com/unified-communications/) -- en de VoiceCon Webinar-serie. Voor meer informatie, zie http://www.voicecon.com/.

Over TechWeb
TechWeb, wereldwijd leider op het gebied van bedrijfstechnologiemedia, is een innovatief bedrijf dat is gericht op het vervullen van de behoeften van verantwoordelijken op het gebied van technologie en handelaren wereldwijd. TechWeb produceert de meest gerespecteerde en gebruikte medianamen op de bedrijfstechnologiemarkt. Op dit moment nemen meer dan 13,3* miljoen professionals op het gebied van bedrijfstechnologie actief deel aan onze community's die zijn opgebouwd rond onze mondiale face-to-face evenementen Interop, Web 2.0, Black Hat en VoiceCon; online informatiebronnen, zoals het TechWeb Network, Light Reading, Intelligent Enterprise, InformationWeek.com, bMighty.com en The Financial Technology Network; en de toonaangevende, bekroonde periodieken InformationWeek, TechNet Magazine, MSDN Magazine en Wall Street & Technology. TechWeb biedt daarnaast de nieuwste allesomvattende diensten op het gebied van prestatiemarketing, geïntegreerde media, onderzoek en analyse. TechWeb is een divisie van United Business Media, een internationale producent van nieuwsdistributie en gespecialiseerde informatiediensten met een marktkapitaal van meer dan US$ 2,5 miljard.


*13,3 miljoen zakelijke verantwoordelijken: gebaseerd op het aantal maandelijkse verbindingen

Over United Business Media Limited
United Business Media Limited is een toonaangevend internationaal bedrijfsmediabedrijf. We informeren markten en brengen kopers en verkopers bij elkaar tijdens evenementen, online, in druk en met de informatie die ze nodig hebben om met succes zaken te doen. We richten ons op professionele en commerciële gemeenschappen, van dokters tot game-ontwikkelaars, van journalisten tot juweliers, van landbouwers tot apothekers, waar ook ter wereld. Onze 6500 medewerkers in meer dan 30 landen zijn georganiseerd in specialistische teams die deze gemeenschappen van dienst zijn en hen helpen bij het zakendoen en effectiever en efficiënter te werken.

Zie http://www.unitedbusinessmedia.com voor meer informatie.

Website: http://www.cmp.com

Natalia Wodecki, PR Manager van TechWeb, +1-415-975-6762, nwodecki@techweb.com






-