Congres Smaakmakers in sociale innovatie, dinsdag 14 oktober

08/10/2008 08:30

Stichting Nederlands Centrum Sociale Innovatie

NCSI jaarcongres op dinsdag 14 oktober

Smaakmakers in sociale innovatie. Tips en ervaringen vanaf de werkvloer

U probeert thema's zoals slimmer werken, flexibel organiseren, en moderniseren van zeggenschap op de agenda te krijgen binnen uw organisatie. U ziet kansen om uw organisatie te verbeteren en vraagt zich af hoe dit uit te voeren in de praktijk. U bent benieuwd hoe andere bedrijven dit soort processen aanpakken. Het congres Smaakmakers in sociale innovatie staat in het teken van kennisuitwisseling over sociale innovatie tussen de verschillende betrokkenen op bedrijfsniveau: werkgevers, vakbonden, ondernemingsraden, ofwel de sociale partners.

Het programma biedt:


-de aanbieding van het kookboek Sociale innovatie aan Alexander Rinnooy Kan (SER voorzitter) door de Greenfield Groep van organisatieadviseurs;


-plenaire presentaties, interviews en discussie onder leiding van dagvoorzitter Maria Henneman;


-een smaakpanel (zie onder)dat vragen vanuit bedrijven beantwoordt;


-workshops over praktijkcases uit het bedrijfsleven (o.a. Achmea, KPN, NS, Bouw & Infra).

Het congres is bedoeld voor bedrijven en hun bestuurders/adviseurs/lijnmanagers, decentrale sociale partners en werknemersvertegenwoordigers. De ca. 150-200 deelnemers zijn afkomstig uit (middel)grote bedrijven die al een start hebben gemaakt en op zoek zijn naar ideeën, aanpakken, instrumenten en ervaringen van andere bedrijven voor verdieping of verbreding van hun eigen aanpak.

Datum: dinsdag 14 oktober 2008

Tijd: 12.00-17.00 uur

Locatie: Antropia Cultuur en Congrescentrum, DriebergenZeist

Organisator: Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie

Website: www.ncsi.nl/congres2008

Het smaakpanel bestaat uit vertegenwoordigers vanuit werkgevers- en werknemersorganisaties en kennisinstellingen: Jan Dul (EUR/RSM), Anja Jongbloed (FNV Bondgenoten), Jaap Jongejan (CNV Bedrijvenbond), Ingrid Halewijn (TNO Kwaliteit van leven) Hans van der Steen (AWVN), Jelle Visser (UvA/AIAS).





http://www.ncsi.nl/congres2008


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (