Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 13 oktober 2008

GEWOON EEN LEKKERE LAMA-SINGLE
DE LAMA S LANCEREN EERSTE TRACK EN VIDEOCLIP

Dat De Lama's konden zingen, dat wisten de fans al lang. Daarom is het de hoogste tijd voor de allereerste echte Lama-single met bijbehorende videoclip. De titel van de single, Lekker Gewoon , past natuurlijk perfect bij de altijd nederige houding van de heren. Lekker Gewoon , is geproduceerd door de mannen van The Partysquad, die altijd garant staan voor een vette beat. Op dinsdag 14 oktober wordt de single gelanceerd bij de Coen en Sander show. De videoclip is vrijdag 17 oktober voor het eerst in de uitzending van De Lama s te zien. De single en clip zijn beperkt en alleen verkrijgbaar op bnntekoop.nl.

Het succes van De Lama s stijgt naar ongekende hoogte. De improvisatietalenten sleepten de afgelopen jaren de ene prijs na de andere binnen. Maar Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben Nicolai en Patrick Lodiers bewijzen met de single dat ze Lekker Gewoon zijn gebleven, in tegenstelling tot andere tv-persoonlijkheden die zich te buiten gaan aan luxe.

Op bnntekoop.nl kunnen de die hard Lamafans terecht voor de meezinger. Samen met de videoclip en Making of is de single te koop in een limited edition pack voor ¬5,73, inclusief BNN-lidmaatschap.



Ingezonden persbericht