C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 14 oktober 2008

Ctac breidt dienstenportfolio uit met Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics NAV

SAP-specialist Ctac in Den Bosch breidt zijn dienstenportfolio uit met twee Dynamics- bedrijfsoplossingen van Microsoft. Het gaat om Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) voor Enterprise Resource Planning, en Microsoft Dynamics CRM voor klantrelatiemanagement.
Ctac speelt hiermee in op de toenemende vraag bij klanten naar bedrijfssoftware die bij de omvang of de aard van de activiteiten aansluit. Ctac combineert de Microsoft Dynamics CRM-oplossing met zijn SAP-oplossingen voor het mkb. Met Microsoft Dynamics NAV richt Ctac zich op klanten of sectoren waar een SAP-implementatie meestal te omvangrijk of complex is.

De bedrijfssoftware van Microsoft is voor Ctac een belangrijke aanvulling op het bestaande portfolio voor het midden­ en kleinbedrijf. Er bestaat bij een groot deel van de Ctac- klanten behoefte aan bedrijfssoftware die goed past bij de omvang van hun bedrijf of de sector waarin ze opereren. Voor deze groep is een SAP-implementatie in de regel organisatorisch of financieel niet haalbaar. Microsoft Dynamics NAV is dan een goed alternatief. Dat geldt ook voor Microsoft Dynamics CRM, dat deze bedrijven een goede combinatie biedt van functionaliteit en gebruiksgemak.

"Dankzij onze unieke kennis van SAP-omgevingen zijn wij in dit verband onder meer in staat om Microsoft Dynamics CRM probleemloos te koppelen aan SAP, waardoor er voor klanten één geïntegreerde oplossing ontstaat. Daarmee kunnen zij hun bedrijfsprocessen, inclusief het klantrelatiebeheer, optimaliseren", zegt Bart Hogendoorn, CEO van Ctac.

Over Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen, actief in Nederland en België, en met geringe activiteit in Duitsland. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. In België is Ctac Silver Partner van SAP. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi)overheid en universiteiten. Ctac had per ultimo juni 2008 425 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's- Hertogenbosch (Nederland). Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC).


Noot voor de redactie,